tiistai 15. syyskuuta 2009

Voittoisaa eloa ja pentukuumetta

Noniin! Jos pikkuhiljaa saisi kotisivut ja blogin siihen kuntaan, että muistaisi aina välillä päivitelläkin jotain.

Hieman ovat ylioppilaskirjoitukset vieneet aikaa, mutta nyt ollaan taas vähän selvemmillä vesillä, kun kaikista tärkein aine on hoidettu alta. Sen kunniaksi menimme käymään Taran kanssa mätsäreissä, ja onneksi mentiin, vaikka ensin harkitsin niistä poisjääntiä!

Mätsärisää oli erinomainen, ja lisäksi paikalla oli muutama tuttukin, joille lupauduin menemään myös ensi sunnuntain mätsäreihin, jotka järjestetään Lahdessa. Nyt oltiin siis Nastolan Uudessakylässä. Minna ja Pilvi lähti minun ja Taran mukaan todistamaan likan menestystä! ;) Tara vaikutti ennen kehää hieman haluttomalta, mutta tositoimissa olikin aivan liekeissä. Ensin saatiin punainen nauha, ja lopulta isojen koirien luokan voitto PUN1! Hyvä Tara, BIS kehään kulki tiemme ensimmäistä kertaa. Tara seisoi mukavasti, mutta ei jaksanut kiinnostua tuomarista, ja lisäksi joutui juoksemaan liian hitaiden koirien taakse, joten ehti tuo lönkötellä laiskasta ennenkuin anteeksi pyydellen ohittelin hitaammat, että Tara sai näyttää askeliaan kunnolla. Seitsemänneksi emme kuitenkaan jääneet, vaan ylsimme 4. sijalle! Palkinnot olivat ruhtinaalliset, ja saatiin ensimmäinen pokaali kirjahyllylle koristamaan ruusukkeiden kanssa.

Meidän perheeseen tuli myös uusi asukas, nimittäin pikkukolli Adolf. Oikein rohkea ja utelias kissapoika! Alkuun Tara ei ymmärtänyt Aatua ollenkaan ja kissakin lähinnä sähisi ja kynsiään heilutteli, mutta nyt kaksikko tulee oikein loistavasti juttuun. Tara nuolee, pesee ja vahtii lapsen tekemisiä uutterasti, ja saa kiitokseksi tassun läpsäisyjä. Oikein hauska tyyppi kyseessä.

Vapu on nyt vietellyt vähän rennompia aikoja minun kiireistä johtuen. Ensi torstaina saa kuitenkin uudet kengät jalkaan, ja perjantaina tulee valmentajani pikkusisko pitämään meidän tallille tuntia yhdelle ratsukolle, ja koska mukaan mahtui vielä toinenkin, ilmoittauduimme Vapun kanssa koulunvääntöön. Siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.