tiistai 27. lokakuuta 2009

Vapustelua

Noniin, Vapun kinttu on kunnossa, ja on aika aloittaa taas työnteko. Aloitimme ratsastelut pikkuisella maastolenkillä ennen pimeän tuloa, ja erittäin energinen hevonen oli seityään muutaman päivän. Myös Tara pääsi mukaan! Maastolenkki oli tuikitavallinen, mutta sen sijaan eilinen, nopea ratsastus ennen hampaiden raspausta sai minut todella hyvälle mielelle. Tauko teki selvästi hyvää, koska vaikka hevonen oli hyvin jähmeä, se oli nöyrä ja halusi miellyttää minua. Yhteistyömme oli harmonista, kuten Minna kuvaili. Oikein miellyttävä kokemus! Katsotaan mitä tänään tulee, toivottavasti vielä parempia tunteita, kun tammalla on hampaat kunnossa.

Taraa vähän katselin, että taitaa olla likka jäykkä takakintuistaan. Pitänee ottaa operaatioksi koiran hierominen! Hyppeleminen ja kova juoksu laittavat kenen tahansa paikat juntturaan.

Mutta ei tänään tämän kummempaa, pitihän jotain raapustella. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.