sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kida täällä hei!Noniin! Eilen sitten kotiutui Kida-neitokainen Kajaanista, sisaruksiensa ja emon turvallisesta lämmöstä uuteen kotiin!

Matka alkoi puoli seitsemältä, kun tankkauksen ja eväiden ostamisen jälkeen lähdimme Minnan kanssa ajamaan Lahdesta 600km Kajaaniin. Aluksi meitä hieman jännitti matkasta selviytyminen, kun minä siis itse ajelin koko matkan. Pisin ajomatkani on tähän mennessä ollut Joensuuhun ja muutaman päivän jälkeen takaisin, mutta tämä Kajaanin reissu tehtiin yhden päivän aikana, eli 1200km kertyi ajoa. Onneksi väsymys ei iskenyt, paluumatkalla pariin kertaan, mutta pakkasessa käväiseminen pikkukoiran kanssa piristi niin, että jaksoi seuraavaan pissitaukoon.

Perille löysimme ilman eksymisiä, ja meitä olikin vastassa kasvattaja ja tervetulohaukahdukset esittävät koirat. Kida suhtautui meihin hieman varauksella, mutta tuli kohteliaasti antamaan pusuja ja heiluttelemaan töpöhäntäänsä. Virallisuuksien ja teen jälkeen pakkasimme tavarat ja Kidan autoon ja aloitimme paluumatkan. Erittäin reipas matkalainen oli, nukkui/lepäili rauhassa koko matkan Minnan sylissä, ja kotona pienen varautuneen tutkimisen jälkeen alkoi jo innoissaan höykyyttämään lattialla lojuvia pehmoleluja.

Tämä päivä meni tutustuessa Taraan ja Aatuun, jotka palasivat äitini luota Pornaisista. Hyvin ovat tulleet toimeen, Aatua neiti on jo vähän kutsunut leikkiin, mutta valitettavasti kissa ei ymmärtänyt pennun pyyntöjä. Tara on hieman hankalampi, mutta illalla tuo jo huiskutteli häntäänsä ja vähän oli leikkimielisyyttä katseessa.

Taralla on silmätulehdus toisessa silmässä, joten lääkettä huomenna hankkimaan. Pitää toivoa, ettei tuo ehtisi tarttumaan Kidaan, tulehdus on vasta alkava kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.