torstai 19. marraskuuta 2009

Kida toi mukanaan syksyn!


Heh, eli heti kun Kidan kotiin saimme, alkoi armottomat vesisateet. Nyt lumi on muisto vain, harmillista. No, joka tapauksessa!

Pikkuneiti on kotiutunut oikein mainiosti. Aluksi Tara hieman yrisi pienelle, eikä millään halunnut ottaa tätä vastaan, mutta nyt kaksikko tulee oikein hyvin toimeen. Leikkivät kovasti yhdessä. :-) Aatuun Kida ihastui oitis, ja välillä kaksikko painii niin rajusti, että on pakko mennä väliin. Kida on todella tottelevainen ja kiltti tyttö, aina pyrkii pissille lehdelle ja tietää, että ulos mennessä pitää ensiksi tehdä tarpeet. Aika oppivainen myös, kun noin pienenä jo alkaa esim. tajuamaan seisomisen käskyn! Ihastuttava tyyppi, lempipuuhaa on aamulla syöksyä pussaamaan naama totaalisen märäksi. Tallilla kävimme myös nuuskimassa tuoksuja, ja Kida tuntui varsin rennolta. Se taapersi pitkin tallia ja uskalsi hevostakin nuuhkia, kun nostimme sen syliin Vapua katsomaan.

Vapu oli eräs päivä niin jäykkä, että uhkasin jo myydä sen ratsastuskouluun. Taistelu tamman kanssa tuotti kuitenkin tuloksia, sillä seuraavana päivänä humma oli erittäin kuuliainen ja rento. Alun pohkeenväistöt teki kuin itsestään, ja ravissa pienen hiomisen jälkeen kulki kovin kauniisti, ennen kaikkea apuohjilla meni kuin vaativan tason kouluratsu. ;) No ei sentään, mutta todella mukava oli. Laukannostot olivat jähmeämmät, mutta nousivat nätisti kuitenkin. Pari tuntia me melkein kentällä puuhasimme, ja hiki tuli kyllä molemmille. Nyt torstaina Vapu sai vapaapäivän, itse kävin vain tallila putsaamassa karsinat.

Taralle kävin hakemassa parempilaatuista nappulaa, että se saisi karvansa takaisin! Tammikuussa syötätän sille tujun kalaöljykuurin, jos ei muuten tulosta synny. Luulisi kuitenkin. Aika hiljaista on ollut Taran elämässä, mutta ensi pe menemme agilityä pyörimään hallille kun Lara saapuu meille Mintun kanssa, ja sitten tulossa ovat myös mätsärit itsenäisyyspäivänä. Uusia temppuja sille vähän opetin ja kokeilin, onko näyttelykäytöstavat yhä mielessä. Olivathan ne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.