tiistai 10. marraskuuta 2009

Lumi tuli!

Lumi tuli ja sen myötä tylsyys!
Hevosella on turha mennä, kun tilsat ovat mahdottomat. Tänään pääsin tallille asti, kun tallin omistaja tuli varoittamaan, että tilsakumillakin hänen hevosensa kavioiden alle kertyi melkoiset luistimet, joilla ei juuri eteenpäin sotkettu. Annoin ratsastuksen olla, huomenna yritys uudestaan. Torstaina olisi Eppu tulossa pitämään valmennusta, katsotaan onnistuuko, vai onko kenttä huonossa kunnossa. Pe taas pitäisi lähteä maastoon, jos kelit silloin antaisivat periksi!

Ärsyttää tekemättömyys koiran kanssa! Koiraseuraa meillä ei vielä ole, joskin ystäväni tallilla omistaa pienen bordercollie-pennun ja lupautui lenkkiseuraksemme iloisin mielin, kun asiaa häneltä kysäisin. Pitää laittaa kyselyä menemään, koska nähtäisiin. :-) Seuraava agilityn alkeiskurssi alkaa keväällä, joten sinne asti on reippaasti odoteltava... Mätsäreitä ei ole luvassa, paitsi viimeiset 6.12. Tallilta löysin isokokoisen, käyttämättömän "hevarihäkin", joka minulle luvattiin käyttöön tarpeettomana! Joku pikku rikkouma siinä on kuulemma, mutta se on korjattavissa. Nyt on käyty pitkiä lenkkejä Taran kanssa, äskenkin oltiin lumessa leikkimässä ja kohta tarkoitus lähteä lenkille ystäväni seurassa. Maastolenkit hevosen kanssa ovat olleet nyt pannassa naapurin aiheuttamien ongelmien takia, mutta pitää kysellä, keksisinkö jonkun reitin, mihin Tara pääsisi mukaan eikä naapuri pääsisi räksyttämään.

Lauantaina Kidaa hakemaan! Uusi kuva kasvattajalta. Kuva (c) Mielonen Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.