keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Pitkän iltalenkin päätteeksi

Palasimme tovi sitten Taran kanssa pitkältä lenkiltä, niin ajattelin kirjoitella kuulumisia vähäsen. Ai että tuntui kivalta kulkea tuolla kirpeässä alkutalven säässä, pitänee alkaa joka ikinen päivä pyrkimään tunnin lenkille, oli kiirettä kuinka paljon tahansa. Tekee hyvää niin itselleen kuin koiralle, kun tuokin nauttii niin vapaana pelloilla juoksennella mamman seurassa. Näin arkipäivisin kiirettä on kuitenkin sen verran, että meinaa päivisin lenkittäminen jäädä valitettavasti Minnan kontolle...

Huomenna ajattelin soitella P-HAU:lle ja tiedustella, miten on alokaspaikkoja tulossa agilityyn! Peukut pystyyn, että päästäisiin harrastamaan!

Vapu on keventynyt mukavasti suitsien vaihdon ja hampaiden raspausten myötä. Kentällä on kyllä pakko pari tuntia kuluttaa, kun ensimmäinen tunti meinaa mennä hevosen lämmittelyssä ja venyttelyssä ennen "tositoimia". Ainakin ratsastajakin, eli minä, saan kunnon reeniä. Eppu on käynyt uskollisesti meitä joka toinen viikko valmentamassa, ja mukavasti on saatu kehitystäkin aikaan! Hieno hevonen tuo Vappeli on.

Kida lähdetään hakemaan viikon päästä, ja Tara sekä Aatu pääsevät pariksi päiväksi äidilleni hoitoon. Lahti-Kajaani-Lahti verottaa aikaa ja energiaa sen verran, että paremmassa hoidossa nuo ovat äidin hellässä huomassa maalla lapsosen hakureissun ajan.
Jännittämään alkaa nyt kovastikin! ...

Loppuun pari kuvaa tulevasta pienokaisesta, kuvat ovat (c) kasvattaja Anne Mielonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.