lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu on, joulu off

Noniin, tulihan se joulu, ja vielä varsin luminen sellainen. Ennen kuin poistuimme Minnan ja eläintarhan kanssa maalle äitini luokse, kävin Vapun kanssa maastoilemassa oikein kunnolla vastasataneessa lumessa. Oikein mukavat hankilaukat saimme, kun löysimme koskamttomat metsätiet puiden katveesta. Nyt on ratsastaja saanut latailla akkuja ja läskistyä, kun tallikaverini tänään ja huomenna Vapua lainaavat maastoon. Ehkä minunkin on ihan hyvä hengähtää välillä, varsinkin, kun tallilla käyminen on henkisesti aika ahdistavaa nykyisin tiettyjen tapahtumien vuoksi.

Koirat ovat rentoutuneet, syöneet, leikkineet ja nauttinut maalaiselämästä. Turhia paineita ei ole otettu ja eläimet ovat saaneet touhuta mieltymyksiensä mukaan. Lunkisti ovat kaikki ottaneet muutamia lumienergioita lukuunottamatta - porukan pienimmät Kida ja Aatu lähinnä nukkuvat tyytyväisinä. Ihan hyvä, kohta kuitenkin palaa arki kaikkine touhuineen ja tekemisineen.

Myöhäiset jouluntoivotukset kaikille! Kohtahan onkin jo uudenvuodenaatto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.