perjantai 11. joulukuuta 2009

Kaupunkikertomuksia ja tapaturmia

Koulun hyppytunti on mainiota aikaa purkaa blogiin tapahtumia edellisiltä päiviltä.

Eilen oli railakas päivä niin eläinten emännällä kuin eläimillä itsekin. Mainitaan heti alkuun, että muuan ruuna talliltamme päätti laittaa jalkani uuteen uskoon tarhatessa, ja sen takia ratsastus on katkolla pienen hetken. Ärsyttää, koska tänään olisi ollut kouluvalmennus ja muutenkin tamma ollut vähemmällä liikunnalla tällä viikolla.. jospa saisin itseni ensi viikoksi kuntoon, että voisi jo ennen joululomaa alkaa tehoratsastuksen. Onneksi ajaminen/juoksuttaminen onnistuu mainiosti, ja Minna kyllä ratsastaa puolestani.

Kida lähti Minnan kanssa busseilla Nastolaan, kun minun oli tarkoitus käydä näyttämässä pentu kemianopettajalleni, joka on erittäin vannoutunut koiranainen. Itse olin jo talleilla kinttu kipeänä, ja Minna sitten Lahdesta lähti Kida mukanaan matkaan. Kuulemma pentu oli käyttäytynyt erittäin hienosti! Se oli kulkenut hihnassa kuin kotonaan, eikä ollut aristanut autoja ja kaupungin hälyä. Ihmisiä se oli ujostanut, kun nämä tulivat lähelle tervehtimään. Kaupungin päässä tuli vastaan ilmeisesti koiria harrastava nainen, sillä hän kehui kovasti Kidan hermoja ja luonnetta. Kun Minna ilmoitti ettei pentu ole hänen, niin nainen oli käskenyt onnittelemaan omistajaa täydellisen pennun valitsemisesta. Aikamoinen mestari tuo meidän melkein kolmikuukautinen. :-)

Koulussani neiti hullaannutti niin opettajat kuin oppilaatkin. Sylin turvassa oli mukava katsella, vaikka vähän ihmismäärät jännittivätkin. Opettajani kuitenkin pennun tapasi, ja toivoi Kidaa uudestaankin kylään, ehkä jopa oppitunnille saakka.. Sainpahan ke aamut vapaiksi, sillä muuten koirien olisi oltava yksin kotona jopa 8h, joka on aivan liian paljon mielestäni pikku pentuselle ja tylsää aikuisellekin.

Muuta sen suurempaa ei ole tapahtunut. Tänään illalla suuntaamme äitini luokse Pornaisiin koko jengi, ja huomenna lähdemme Minnan kanssa ihmettelemään messarin henkeä. Ikävään aikaan nämä kepit, koirien seassa on ikävä niillä könytä, mutta ehkä kestän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.