tiistai 8. joulukuuta 2009

Mätsärikokemuksia ja talleilua

Itsenäisyyspäivän mätsärit eivät menneet ihan niin hyvin kuin toivoimme, ilmeisesti Taran karvattomuudella oli osuutta asiaan. SIN5 lohkesi tulokseksi, vaikka tuomari antoikin paljon kehuja koiran seisomisesta ja käyttäytymisestä. Mutta, oli oikein mukavaa, lisäksi kyseessä oli Taran ensimmäiset hallimätsärit ikinä, eli kokemusta rikkaampana palasimme. Kida oli mätsäreiden ajan hoidossa äitini luona, ja oli käyttäytynyt nätisti. Lähinnä nukkui siellä oloajan, ja kotona olikin sitten energiaa kuin pienessä kylässä.

Tänään olimme tallilla. Vapu oli erittäin mukava, herkkä ja hyväntuulinen, ja lämmittelyn jälkeen laitoimme pari estettä. Neiti selkeästi nautti hyppimisestä pitkästä aikaa, niin lennokasta ja eteenpäinpyrkivää meno oli. Minnakin kokeili vähän hyppäämistä pitkästä aikaa, ja Vapua sai oikein pidellä, ettei venynyt askel liiankin pitkäksi esteiden välillä.

Iloinen asia on myös, että Kida viihtyy tallilla erinomaisen hyvin. Ei yhtään käyttäydy tylsistyneesti, vaan keksii kaikenlaista puuhaa ja tutkittavaa. Kentänlaidallakin sai milloin juoksuspurtteja ja milloin keksi alkaa kaivamaan kuoppaa, kenties Kiinaan saakka. Väsytti kyllä kotiin palattua, hauskaa näytti Taralla ja Kidalla olevan.

Torstaina luvassa lenkkeilyä ja joulun lähestyessä suuntaamme jälleen ageilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.