tiistai 19. tammikuuta 2010

Kida ahkeroi namipallon kanssa

Tänään oli huono päivä omistajalla, mutta onneksi ratkiriemukkaat eläimet hallitsevat päivän piristämisen!

Koulun jälkeen ajoin saman tien tallille. Olin tapani mukaan unohtanut taas tallivaatteet kotiin, ja kylmyys pureskeli jalkoja. Selkään en voinut nousta, tai uudet farkut muuttuisivat heti vanhan näköisiksi. Keksinpä sitten lähteä juoksuttamaan tammuskaa pellolle!
En laittanut suitsia, v aikka jälkeenpäin ajateltuna ne olisivat olleet ihan kätevät.. Riimuun vaan liina kiinni ja pellolle. Sain minäkin liikuntaa kun rämmin polvenkorkuisessa lumessa.
Vapu oli valtavan energinen ja innoissaan! Kyllä sillä oli kivaa. Kauhoi lumessa kuin veturi, nosteli kinttujaan ja viskeli päätäänkin riemuissaan. Laukassa päästi monet ilopukit ja spurttasi kunnolla. Harmi ettei ole pellon ympärillä aitoja + pienempi tila, niin voisi irtojuoksuttaa. : | Välillä Vapu tuli elvistelemään luokseni, kaartoi kaulaansa ja heitteli sitä sivusuuntaan ja tuli minun eteeni. Puoli tuntia se jaksoi lumessa riekkua, ravailla ja laukkailla ja sitten alkoi tahti rauhoittua.

Äsken palasimme Kidan ja Taran kanssa lenkiltä, ja seuraksemme tuli Niina bortsunsa Maisan kanssa. Kyllä varsinkin Kida kirmasi! Käytiin metsässä ja jäällä, ja Maisa ja Kida juoksi kokoajan, vain pienet tauot ottaen. Tara jolkotti omaan tahtiinsa . taitaa olla juoksut tulossa, sillä millään ei jaksa kiinnostua muista ja meinaa minun käskytkin jättää kuulematta ihan kokonaan.
Tänään Maisa keksi myös namipallon hauskuuden! Aluksi penska yrtitti purra pallon rikki päästäkseen käsiksi sisällä oleviin nappuloihin, mutta lopulta tajusi pyörittämisen idean.

Ainiin, viime perjantain tunnista! Vapu meni kuin unelma. :-) Kerrankin hakeutui kuolaimelle myös seistessään paikallaan. Ei vängännyt ohjaa vastaan tai painanut, kulki itse kauniisti ja pyöreänä kulki suurimman osan tuntia. Vielä tunkee lapaa ulos ympyrältä, mutta sentään edistystä on tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.