torstai 7. tammikuuta 2010

Pulkkalaukkaa!

Pyhäpäivä päätettiin pakkasesta huo,imatta viettää tallilla parin kaverin voimin pulkkaratsastuksen merkeissä! Tara lähtti mukaan, mutta Kida jäi Minnan kanssa kotiin lämpimään, sillä noin pieni ei pakkasta kestä. Tarallakin oli välillä hieman hankalaa, mutta onneksi pääsi talliin aina lämmittelemään ja lopussa juostiinkin jo sen verran, ettei ongelmia enää ollut.

Olipas oikein hauskaa, ja hevosellakin oli mukavaa! Oli niin pirteä polle alla, että viimeisellä laukkasuoralla heitti pari ilopukkiakin ennen huimaa nelistystä. Vedet silmissä siinä sitten räkätin selässä, ja kun hevonen hidasti vauhtinsa, oli ystävien ilmeet pulkan kyydissä näkemisen arvoiset. Hassunhauska Vapu, nauttii kun pääsee välillä vähän riehumaan.

Nyt pitää taas miettiä, miten sitä ratsastuksen hoitaisi kun arki alkaa ja pimeys ja kenttä aivan kammottavassa kunnossa. Huoh.. Maneesia vuokraamaan vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.