keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Energiapallero

Kida on energiapalleromöllerö! Olen käyttänyt sitä parina päivänä koirapuistossa, kun tuo pursuaa energiaa. Ulkoillessa juoksee, leikkii, hyppelee ja on niin mahdottoman onnellinen, että joka suuntaan pitäisi vain juosta nenä edellä. Iso plussa, ahkeran koirapuistokäymisen johdosta neiti on rohkaistunut. Se ottaa uudet koirat vastaan rohkeammin ja lähtee innokkaammin leikkiin. Puistoilusta on tullut mukavaa puuhaa!

Tara pääsi eilen mamman kanssa kahdestaan lenkille. Tai seuraani saapui ystäväni, mutta Kidaa en ottanut, sillä lenkistä uumoilin melko pitkää: ja oikein arvasin, 2h kävelimme reippaasti. Olisi ollut vähän liikaa pienelle neidille kaiken juoksemisen, riekkumisen ja rellestyksen lisäksi, kun minullakin oli paikat jumissa lenkin päätteeksi. Oli neiti niiiin onnellinen, nautiskeli tuoksuista ja omasta rauhasta.

Pe olisi tiedossa mätsärit Kidan kanssa. Jännityksellä odottakaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.