sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Kesäriehaa luvassa

Prääh! Tulipahan päiviteltyä tulossa-kalenteria ja tutkittua, minkälaisia näyttelyitä olisi kesällä tiedossa. Pari mukavaa sentään tarttui niin Kidalle kuin Tarallekin!
Mätsäreitä myös, mutta ne lukevat kaikki kalenterissani joka unohtui kotiin, joten lisään ne myöhemmin. Olemme siis tällä hetkellä yötä äitini luona, kun kävimme Minnan kanssa Helsingissä vähän Minnan tätiä tervehtimässä ja lapset jäi äidilleni hoitoon.

Taran juoksut loppuivat, jes!

Mutta mitäs Vapu. Kävin ilman satulaa neidin sekä Eijan ja Terin kanssa maastossa, sillä tammapahanen oli pudottanut kenkänsä. Oli kylläkin mukava reissu! Mahdottoman pitkää emme menneet, mutta pääsimme ravaamaan ja laukkaamaankin, sillä tiet olivat toella pehmeät sateen jäljiltä. Hyvältä tuntui istua ilman satulaa, ja Vapukin oli rento, kun istuin tekemättä yhtään mitään. Tiistaina soittelen kengittäjälle, jos saisi uutta monoa jalkaan, sillä kesäkenkiin vaihto tapahtuu vasta kuun lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.