sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Vanhempaa kuvamateriaalia

Toinen ratsastuskerta uudella tallilla.


Tara PUN4 Launeen menneissä mätsäreissä


Kidan juoksemista Launeen mätsäreissä, SIN ei sij.Liikkeestä seisomaan jääminen


Asiallinen perhepotretti

Mitäs, tällainen päivitys tänään. Mitään suurempia ei nyt ole sattunut. Kida on käynyt paljon leikkimässä muiden koirien kanssa, Taran kanssa on tehty ties millaista temppua ja tekemistä, ja Vapulla käyty ahkerasti. Vapun kanssa ensimmäisellä maastoretkellä bongasimme kaksi kettua, joista toinen hyvin närkästyneenä istahti muutaman metrin päähän meistä, kun tukimme hänen menoreittinsä.
Tänään Tara lähti tallille, mutta Kidan jätin kotiin, kun oli neiti jo niin paljon tehnyt päivän aikana: aamulla leikki itsensä läköhdyksiin Alma-nimisen belgianpaimenkoiran kanssa, ja koirapuistossa sai leikkiseuraa seropiuros Milosta ja sittemmin bisoni-Vallusta. Huonosti päättyi yksinjäämisharjoitus: ulvoi neiti kun palasimme, ja oli tehnyt vaurioita minun vihreään takkiini. Pitänee alkaa harjoitella yksin jäämistä... Tara ei aina voi olla tukena ja turvana.

Ei tässä kuitenkaan sen suurempia. Agility alkaa Taran kanssa 5.5 ja saa nähdä, pääsemmekö Kidan kanssa tokoilemaan tiistaina, jos Niina joutuu peruuttamaan paikkansa Maisan alkavien juoksujen takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.