keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Agilöntystelyä

Liitäminen oli tänään todellakin enempi löntystämistä, sillä kuumuus vei kaikki mehut ja innon yleensä pinkeästä novascotiannoutajasta. Hyvissä ajoin tulimme paikalle, käytin Taran pissoilla ja silloin oli vielä ihan pirteä. Vasta esteillä tajusin, että koiraa ei kiinnosta, ei sitten yhtään. Eipä sillä, paikalla ollut toinen koira oli yhtä haluton hommaan kuumana iltana.

Aluksi eteen-harjoitusta. Alkuun ei yhtään kiinnostusta, mutta lopulta kolmen esteen suora ylitettiin kivassa vauhdissa ja palkkion antoi lelun kanssa odottava ohjaaja. Putki piti ottaa sitten vielä suoran päätteeksi, ja mitä kummaa. koira meni sisään erittäin nihkeästi! Yleensä Tara sujahtaa ilman ongelmia,. nyt sai suurinpiirtein osoittaa putken sisään ja haluton koira sujahti. Myös toinen koira ei intoutunut putkeen kovinkaan energisesti menemään. Otimme kuitenkin putkiharjoitusta, kahdeksikkona kahta putkea ja estettä. Alku oli tahmeaa, mutta pienien kikkailujen jälkeen tuli pari täydellistä menoa, joten se riitti. Loppuun vielä kepit, ja emme kiusanneet koiria sen enempää. Vettä meni litran verran!



Käytin neidit uimassa vielä illan päätteeksi, ja nyt kotona nukkuu tyytyväisiä neitikoiria.

_____________________________________

Aiemmin päivällä kävin Vapun kanssa metsässä maastossa tutkimassa paikkoja, onhan siellä puiden suojassa paljon viileämpää. Hihattomalla menin ja oksat raapivat ihoa rikki niin olkapäistä, käsivarsista kuin selästä, mutta tulipahan metsäiltyä kunnolla tamman kanssa! Tyytyväiseltä hevonen vaikutti, vaikka pääosin menimme käyntiä. Pienet ravi-ja laukkapätkät hiekkatiellä mielenvirkistykseksi, mutta hyvää treeniä on kyllä pelkkä kävely vaikeakulkuisessa maastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.