lauantai 29. toukokuuta 2010

Äidin pieni asukas ja estehyppyä

Suuntasin jälleen äidille koirien kanssa, mutta tällä kertaa oikein hyvästä syystä. Perjantaina nimittäin ajelimme äidin kanssa Helsinki-Vantaan lentokentälle, sillä lentokoneessa kohti Suomea lähestyi siskoni tuomana uusi asukas!
Äitini rakastaa pomeranian-koiria, ja hänellä onkin yksi uros, kolmevuotias Paroni. Nyt hän osti itselleen Saksasta pienen nartun, joka kantaa nimeä Trollgarden's Diamant Rose, eli Rosa. Pikku Rosa tyttö oli matkustanut koko päivän, niin autolla kuin lentokoneella.


Siinä kuvat ensimmäistä kertaa kotona. Kyseessä on kyllä erittäin terhakas pentu! Kova leikkimään, hampaitaan testailee ja suhtautuu isoihinkin koiriin hyvin rohkeasti. Tutustuttuaan Taraan ja Kidaan on hakenut Kidaa leikkimään, mutta eihän australianpaimen ymmärrä villasukan painoisen karvapalleron päälle... vähän pitää toisen kasvaa. Äärimäisen seurallinen ja suloinen pikkuneiti!

Kidan kanssa treenasin vähän hyppyjä takapihalla. Tekaisin pari ihan 30cm estettä, ja niillä opeteltiin hyppää-käskyä. Oikein hyvin on sen keksinyt, rohkeasti eteni esteille, ja lopulta ei tarvinnut kuin itse osoittaa mikä pitää hypätä, ei tarvinnut mennä itse mukana. Kunhan juoksut loppuvat, suuntaamme oitis agilityä hallille treenaamaan!
Myöskin tokomerkeissä otettiin hyppyä, ja sekin alkaa pikku hiljaa parantumaan. Vielä meinaa mennä vinoon esteen taakse ja on malttamaton, mutta odottaa kyllä, että pyydän sen käskystä takaisin sivulle. Muutenkin tokoilussa motivaatio vähän karkuteillä, taitaapi johtua juoksuista.

Tara on lähinnä nauttinut oloilusta. Jalkapallolla sen kanssa on leikitty ja koko päivät se viettää pihalla, iltalenkeillä rymyää pitkin ojia ja pitkiä ruohikkoja. Tyytyväisen oloinen neiti, sillä illalla suorastaan kaatuu sänkyyn nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.