torstai 6. toukokuuta 2010

Ensiuinti hop, hop!

Tänään oli niiiiin kuuma, että päätettiin lähteä käymään koirien uimarannan kuntoa katsastamasta, kun kotiuduin elukkapuolen pääsykokeista. On kyllä mahtava koulu tuo, toivotaan, että sinne pääsen! Mahtavia, samanhenkisiä ihmisiä joka puolella, jotka tajusivat eläinten päälle. Samoilla linjoilla hyvinvoinnista, huolenpidosta, harrastivat samoja ajatuksia, vastustivat tehtailua sun muuta - ihana jutella sellaisten kanssa, jotka tietävät asioista jotain!

Se siitä hehkutuksesta, takaisin oikean aiheeseen.

Ajeltiinpa autolla, koska Minna on hieman kipeä ja kävellä ei jaksanut, mutta mukaan halusi kovasti. Tara nyt sinkasi vinkuen heti vettä lutraamaan, piti vähän lelua sille viskellä, mutta kovin paljoa ei veden kylmyyden takia vielä kehdannut. Loput rannalla sitten.
Kida ei ole järvellä ollutkaan, ja se pälyili valtavaa vesimäärää hyvin epävarmasti, kävi vähän rantaviinaa nuuhkaisemassa. Menin neidin kanssa veteen (nilkkani heittivät talviturkin!), ja kun vähänkin uskalsi tassut kastaa, hirveästi kehuja.

No, sitten avasin namipussin, ja "veteen" käskyn saattelemana heitin namin rantaveteen. Kun Kida tajusi, etteä vesi syö sen jalkoja, kävi neiti varovaisesti hakemassa namin. Taas kehuja sateli, ja pikkuneidin ilme alkoi muuttua riemukkaaksi! Tämä oli kivaa! Namin avulla Kida meni lopulta niin pitkälle, että vesi kosketti mahaa, ja se riitti minulle ensimmäiseksi kerraksi. Heittelin vähän palloa rannassa, ja kun oli aika lopetella, meni Kida ihan itse veteen - kerran pallon kanssa, jolloin se pudotti pallon veteen ja koitti napata kelluvan esineen takaisin, ja sitten vielä ilman sitä meni kahlaamaan. Ilmeisesti vesi oli kiva juttu!

Kotona huuhtelin kaksikon lämpimällä vedellä ja kuivasin. Nyt molemmat nukkuvat oikein tyytyväisinä.

Pari todistuskappaletta Kidan vesihetkistä, Tarasta en saanut kun kamerasta loppui akku :(
Huomenna aamupäivällä talleilu ja illalla tyttöjen kanssa mätsärit!

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea teidän kuulumisia! Ja niin ihania kuvia. Itsellä tuo blogin päivitys hieman laahaa, mut eiköhän se tästä taas kevättä kohden virkisty :-)Oikein Paljon keväisiä terveisiä teille kaikille!! Erityisesti Babi äiskältä ja Rox veljeltä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, sinne myös hyvää kevättä ja lämpimiä kelejä!
    Tykkään hirveästi päivittää blogia, joskus tekisi mieli kirjoittaa sitä, vaikkei asiaa oikeastaan olisikaan ; ) Kiva että jaksat lukea, pysyt ainakin ajantasalla miten Kida kikkare pärjää! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.