maanantai 3. toukokuuta 2010

Pienen tauon jälkeen

Kaikenlaista on toki tapahtunut, mutta itse pidin pientä taukoa bloggaamisesta laiskuuttani. Jos nyt tiivistäisin viimepäivien tapahtumat.

Kidan kanssa aloitimme tokoilun Päijät-Hämeen kennelkerhon toko 2- kurssilla. Kiittäminen tästä itseasiassa Maisan emäntää Niinaa, joka luovutti tokopaikkansa meille Maisan juoksujen takia. Ikävää, ettei Maisa pääse treenaamaan, mutta itse iloitsen tottakai mahdollisuudesta! Alunperin emme mahtuneet ryhmään mukaan.
Ensimmäisellä kerralla ihan perusasentoa ja pujottelua, lähinnä tavoitteisiin ja koirakoihin tutustumista. Ohjaaja osoittautui mahtavaksi, joten luvassa varmasti hyvää tokovääntöä seuraavan viiden viikon ajan.

Taran kanssa aloitamme agilityn keskiviikkona!

Vapu on kotiutunut hyvin, ja on kuin olisi aina asunut uudessa tallissa. Pesukarsina tuottaa vähän jännitystä, sinne mennessä pysähdellään ja pöristään, mutta kun ollaan perillä ja kiinnitettynä rentoutuu koko hevonen. Ei valittamista siis!
Ensimmäisellä maastoretkellämme pomppasi kettu viereemme metsän suojista. Repolainen istui siinä ja odotti, että menisimme ohi, mutta sen sijaan jäimme patsastelemaan puskasta pompannutta otusta. Kettu lähti turhautuneena takaisin ryteikköön ja huomasin tuon vilistävän hiekkatietä vähän kauemmas, tulevan jälleen pellolle ja ylittävän sen toista kautta. Mietin mihin tyyppi suuntasi, kunnes huomasin pellon takana odottelevan toisen ketun... ; )

Kotisivujakin olen alkanut uusimaan, josko ne ennen kesää auki saisi!

Vapun koirat olivat äidilläni, jossa siskoni piti ne aktiivisina, kun itse olin Helsingissä. Leikkivät kovasti, Tara oli uinut joessa ja Kida käynyt sotkemassa itseään lähellä olevassa, liejuisassa maassa. Nyt onkin todella väsynyt koirakaksikko kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.