tiistai 25. toukokuuta 2010

Uusia tulokkaita

Tänään saapui meidän huusholliin kolme uutta asukasta. Pienet kaverukset olivat kiireellisesti vailla kotia, joten Minnan kanssa yhteistuumin otimme ne meille. Kyseessä on siis jo vanhemmanpuoleiset rottaneidit, jotka uudelleen nimesimme Ainoksi, Louhiksi ja Näkiksi.

Louhi


Näkki


Aino


Taran reaktio oli varsin huvittava, kun rottien häkki kannettiin sisään. Häntä heilui hulluna ja koira yritti hakea otuksia leikkiin. Adolf-kissa on keskittynyt lähinnä tuijottamaan otuksia kaapin päältä ja välillä tunkemaan varovasti tassua sisään häkkiin. Välillä se tympääntyy ja jättää otukset omassa rauhassaan elämään, kun painelee itse nokosille. Kida ei tiennyt yhtään, kuinka suhtautua jyrsijöihin: se tuijotti niitä tajuamatta, mitä otuksia nuo oikeasti ovat. Kävi katsomassa, poistui, kävi katsomassa, poistui... illasta se istui pitkän aikaa häkkiä tuijottamassa, ja kävipä Aino antamassa Kidalle pusunkin kaltereiden raosta.

Aino osoittautui koko jengin rohkeimmaksi. Se tulee uteliaana tutkimaan, on vauhdikas ja tykkää kiipeillä sylissä. Näkki kipuaa nopeasti olkapäälle, jossa lähinnä istuu. Louhi on porukan arin, se tulee syliin ja pysyy, mutta sohvalla se menee selän taakse selkänojan viereen ja kuikuilee sieltä maailmaa. Hyvin kilttejä ovat kuitenkin kaikki kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.