keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Agilentoa

Nyt on sanottava, että emännällä oli helvetillisin päivä pitkään aikaan. 12h ravaamista ilman sen suurempia taukoja, muiden kuskaamista ja mielistelyä - kyllä ottaa pattiin. Kun illan ainoa vapaa hetki meinasi mennä netin kaatuessa, tuli jo vähän itku kun turhautuminen tuli niin palavasti esiin. Ensi kerralla kiitokset voisivat olla paikallaan, ja hemmottelut tuntuvat typeriltä, kun ei itse saa mitään vastineeksi. No, se siitä angstaamisesta!

Päivän paras juttu oli agility. Aloiteltiin Taran kanssa ihan peruspalalla, irtoamista ja eteen-käskyä, hyppy, putki, hyppy. Ihan suora pinkaisu. Tara irtosi mukavasti, putkelle haki mainiosti, takaaleikkausta treenattiin siinä sivussa. Pari kertaa pallon himo ajoi koiran ohittamaan esteen, mutta sitä pelkäsinkin, pyöreä esine kun on kovin huumaava...
Puomin kanssa samalla ajatuksella. Neiti on edistynyt hyvin! Kontaktit on tajuttu, eikä mitään ongelmia ollut. Jes!
Keppejä vähän omatoimisesti, kuumuudessa ei innostus ollut kauhean korkealla, mutta varsin nopeasti nuo sujuivat. Alkaa homma käydä varmemmaksi!
Sitten loppuun vielä radantynkää. En nyt jaksa tekaista, miltä näytti.. kuitenkin, pari hyppyä, ja siitä putkelle. Takaaleikkaus. Putken jälkeen taas pari hyppyä, siitä sitten puomille, ja puomin jälkeen vielä yksi hyppy täysillä eteen. Tara meni tämän tosi kivasti, pari kertaan otettiin, ja olin tosi tyytyvääinen! Näppärä Täpsä. Vauhtia alkaa olla mukavasti!

Loppuun otin Kidan kanssa hypyn ja putken. .....................herrajumala tuossa nuoressa on VAUHTIA. Treenikaverit katsoi heti, että jestas miten on hyvän näköinen koira, lahjoja taitaa olla. No joo, otin ensin pari hyppyä, sitten hypyn ja putken. Koira sujahti esteet, en ole koskaan joutunut noin radalla pinkomaan :'D Koko eläin pursusi energiaa ja iloa! Oli ilo seurata. Muutamat kerrat siis hyppyä ja putki, ja samaa toistepäin, jonka jälkeen lopetin. Pitää varata halli niin neitikoira pääsee kunnolla reenaamaan!

Nyt kyllä en jaksa enempää. Liian väsynytttttt.... Vapun laitsavuorot päättyivät, luvassa vähän talleilua ennen seuraavaa palaa. Raukka joutuu töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.