keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Agitreenailua

Nopea päivitys ennen nukkumaanmenoa tämän päivän agitreeneistä. Poikkeuksellisesti vuokrasin hallin yksin, koska halusin kunnolla panostaa Kidan agiharjoituksiin. Tara oli mukana, tottakai, mutta koska neidillä on huomenna omat treenit, tein sen kanssa vain pienen radan.

Otin aluksi Kidalla vain muutaman pienen hypyn käskysanan tehostamiseksi. Kun tajusi jutun juonen, otin mukaan putken: hyppy --> putki --> hyppy. Hieman kaartuvalla uralla. Kivasti meni kuin oivalsi, haki hyvin esteille. Muutaman kerran hyppy-käsky meni ohi ja ohitti esteet, mutta pääpiirteittäin olin hyvin tyytyväinen.
Seuraavaksi putki - este - putki-kahdeksikkoa. Sohlasin itse aika rankasti alkuun josta johtui, ettei neiti meinannut mennä putkeen. Asia kuitenkin korjautui kun keskityin itse ohjaamiseen ja lempieste alkoi taas luistaa mallikkaasti.

Tässä välissä Kida pääsi lepäämään ja tuli Taran vuoro. Lähinnä kontakteja halusin taas ottaa, kuten myös keppejä. Alkuun puomi, josta suoraan putkelle. Putkelta vähän viistoon esteelle ja samalla linjalla porhallus A:lle, jossa kontaktit taas namialustalla. Siitä sitten vasemmalle kaarto kepeille. Kontaktit alkavat olla hyvin mielessä, pitää seuraavaksi alkaa pidentää aikaa siinä kontaktilla odottaen.
Putkeen sujahti vauhdilla ja esteelle sekä A:lle kaasutettiin kunnolla. Kontakti lemppariesteellä sujui hyvin. Kepeille menossa meinasi koira aina hairahtaa takaisin puomin suuntaan, mutta kyllä tuon huomion sai. Kun ylienerginen tolleri osasi keskittää energiansa oikein, meni kepit todella mallikkaasti!

Tara pääsi homman hoidettuaan lepäämään ja otin vielä Kidan. Alkuun eteen-käskyä kahdella esteellä ja namialustalla. Tämän tyttö muisti, ja porhalsi hienosti esteiden yli hakemaan palkan. Parin toiston jälkeen otettiin tämän myös putki: kahdelta hypyltä siis suoraan putkesta sisään. Hyvin toimi, uskalsin kokeilla takaaleikkaustakin, eikä se lainkaan huonosti mennyt! Hieman hämmentyi neiti kun ohjaaja tuolla tavalla vaihtoi paikkaa, mutta putkeen sen sai kuitenkin terhakkaasti.

Ihan loppuun vielä kepit sen verran, että pujotteli rauhassa namin vetoavulla oikeista kohdista, ja siinä treenit olivatkin. Jos viikon-parin päähän ottaisi uutta kokeilua!
_________________________

Ennen treenejä käväisin Vapun luona, vähän maastoilemassa kävimme. Tallikaverit varoittelivat, että maastoissa liikkui hirviporukka, joka oli viimeksi eilen bongattu.. no, tänään ei harmikseni näkynyt, vaikka samassa metsikössä rymysimme. Mukava oli polkua pitkin kulkea, kiipeiltyäkin tuli ja tamma oli kovin terhakas ja menevä. Pehmeällä tiellä sekä pellolla laukat ja toki tätä ennen verryttelimme tiellä ravissa, lopussa myös ravailimme tiluksien ympärillä menevää polkua, kunnes palasimme takaisin käynnissä tallille.

Neiti on löytänyt iihanan mahlaisen puun, jossa käy itsensä kuorruttamassa... meikälle siivottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.