maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ylioppilashuumaa


Näinhän siinä kävi, että emäntä sai valkolakin päähän kolmen vuoden koulumaailman jälkeen, ja sitäpä sitten juhlittiin äidin luona. Aluksi neitikoirat saivat olla takapihalla kiinni hihnoissa, kunnes kaikki vieraat olivat saapuneet ja juhlahumu hieman rauhoittunut. Tämän jälkeen neidit pääsivät vapaaksi, ulkona olivat koko ajan ja leikkikavereita sekä ihailijoita riitti! Niin Minnan pikkuveli kuin oma, aikuinen serkkumieheni viskelivät keppiä kaveruksille, ja juosta sai siis kunnolla. Kida alkuun haukahti parit kerrat aina uusille ihmisille, mutta sitten se ei ollus moksiskaan, meni rapsuteltavaksi ja halailtavaksi. Hyvä, mahtava juttu!

Juhlissa koirat söivät kaikenmoista, ja sen kyllä huomasi, sillä maha meni pikkuneidillä hieman sekaisin. Muutenkin juoksujen loppupää on ollut ikävää Kidalle, se on ollut varsin yhteistyöhaluton ja nuhruinen. Onneksi ne ovat kohta ohitse, luvassa on jo liuta mätsäreitä, sekä myös epäviralliset tokokilpailut!

Vapu löllöili koko juhlahumun ajan kesälaitumella, huomenna luvassa olisi kengitys ja hampaiden raspaus, jos vähän ratsastelemaan pääsisi kaiken vihreän keskellä : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.