maanantai 23. elokuuta 2010

Harjulle nousemistaLähdettiin tänään seiskalta autoon Kidan ja Taran kanssa, suuntanamme Venetsia (!) Lahdessa. Kyseiseen paikkaan huristimme, koska meitä omisti sielä Jetta valkkari omistajansa kera, sekä Aidan-flatti omistajansa ja tämän ystävän kanssa. Tarkoitus oli tällä kokoonpanolla lähteä lenkille. Aluksi pysäköinti aiheutti hankaluuksia, koska oiva parkkipaikka ei ollutkaan sitä vieressä asuvan perheen mielestä.. juoppunaisen rääyttyä asian, siirsimme autot toiseen paikkaan, ja matka saattoi alkaa.

Hetkinen kuljettiin hihnoissa, kun mentiin yleistä lenkkitietä pitkin. Kida veti kovasti, ja sain pistää sen kunnolla ruotuun, että kulki kiskomatta. Oli vaan niin kivoja kavereita mukana! Tara meni tosi hienosti. Kun päästiin metsään pienemmälle polulle, päästettiin koirat irti. Leikki oli hauskaa katseltavaa, joskin Tara pysyi siitä erossa ja keskittyi metsän tuoksuihin. Metsikkö nousi yläviistoon, ja lopulta pääsimme mahtavalle hiekkaharjulle, josta näkyi koko Lahti! Koirat juoksentelivat rauhassa ennen paluutamme. Kida varsinkin sai hepuleita milloin missäkin, ja oli onneksi kaksi innokasta leikkijää mukana. Tara koitti keppiä kantaa heittäjän toivossa, mutta opastin koiran keskittymään ihan muihin asioihin.

About 1½h lenkki tuli tehtyä, oli mahtavaa! Vähän nappasin kuviakin, jotka viestin alussa. Kiitos paljon seuralle!

5.9 tokokoe on nyt 50/50 tilanteessa. Se on ensisijaisesti tarkoitettu collieille, mutta jos paikkoja jää yli, pääsemme me mukaan kisaamaan! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.