perjantai 6. elokuuta 2010

Mökkiviikko on historiaaPerjantaina lähdimme tyttöjen kanssa äitini ja hänen pommiensa, sekä siskoni kanssa mökkielämää viettämään maalle. Olipahan mukavaa koirilla! Uitua tuli koko kesän edestä, pitkääkin lenkkiä, ja iltalenkit vapaana metsässä pitivät huolen, että sänkyyn kaatui illalla väsyneitä neitikoiria. Taraa en juurikaan lenkeille ottanut tassun vuoksi, mutta uimaan annettiin neidin mennä. Viileä vesi teki itseasiassa hyvää, ja turvotus hälveni ennätysvauhtia!

Rosaa seisottelin kovasti, ja Kidan kanssa tuli otettua pientä tokotyöskentelyä. Mutta lähinnä loman pitikin olla lomaa, joten nautiskelimme onkimisesta, ulkoilusta ja uimisesta.

Lauantaina 31.7 oli tosin kirkonkylällä toripäivät, ja Kida pääsi tutustumaan kunnon häiriötilaan. Tara ja Paroni-pommi jäivät mökinvahdeiksi, kun teinikoirat lähtivät ihmisvilinään. Kida käyttäytyi kuin mallioppilas. Ei kiinnittänyt ihmispaljouteen huomiota, antoi silittää kun pari ihmistä tuli pyytämään ja kulki mukana äärimäisen hienosti kiskomatta tai venkoamatta. Juustolla palkkailin kiitokseksi. Myös Rosa oli rentona, vaikkakin kulki suurimman osan matkaa sylissä, tuollainen karvakirppu vain survoutuisi kengänpohjiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.