tiistai 31. elokuuta 2010

Tittitidiiii... mainosta ja ruokalistaa

Noniin. Sunnuntaina, 5.9, starttaamme ensimmäistä kertaa virallisessa ALO-luokassa. Jännittää kovasti, mutta suuria paineita kisan suhteen en ota, treeni-asenteella mennään. Kida on ollut suhteellisen häslä tokotreeneissä, esim. yleensä täysin varma liikkeestä pysähtyminen onkin nyt aivan unohtunut, joten katsotaan miten käy. Kokemuksena nuorelle koiralle aivan mahtava, ja minulle tekee hyvää, koska 6.12 olen lupautunut starttaamaan uudestaan Hollolassa ihan tosimielellä. : D

Kidalla on vieläkin todella köyhä turkki, ja koska LahdenKV lähestyy, yritän saada turkin vähän paranemaan. Kida syö aamunappuloiden (3dl) seassa 2tl Nutrolin-öljyä ja 2 mittaa Megaderm ravintolisää. Lisäksi iltapäivällä koirat saavat kaksi kolme kertaa viikossa kalaa.

Tara syö aamuisin nappulaa 2dl, ja saa silloin tällöin nutrolin-öljyä sekin. Tara pudotti taas turkkinsa ennen juoksuja, ja kytevä ajatus leikkauttamisesta on vahvistunut valtavasti... Lihaa/kalaa/kanaa neiti popsii samalla lailla illalla kuin Kidakin. Luita tytöillä on aina nakerrettavana lattialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.