torstai 26. elokuuta 2010

Tokoilu paranee ja renkaat voi myös alittaa

Jos aloitetaan Tarasta? Joo! Eilen, keskiviikkona, oli jälleen agitreenit neidin kanssa. Suhteellisen pitkä ja kiva rata oli, ja neiti sai vähän miettimistä. Tarkoitukseni oli piirtää rata, mutta olen nyt koulussa, niin en ihan onnistu. Katsotaan jos kotona vielä reippaana sen väsäisin..

Rata alkoi renkaalla. Suoraan siitä oli A, mutta sinne ei heti menty, vaan piti mennä putki, joka oli A:n vas. puolella vähän sitä ennen. A:lta vähän vasempaan viistoon este, ja sitten takaisin hyppypyolelle ja toisen esteen yli, joka sijaitsee ensimmäisen vieressä. Siitä suoraan toiselle hypylle. Tämä oli ensimmäinen treenaus, mutta sitten siihen liitettiin toinen vaihe, joka ensin myös otettiin yksittäisharjoituksena: suoralla oli kepit, putki, muuri ja hyppy. Ja lopulta siis koko paketti.

Tara oli aika jees. Renkaan se pari kertaa alitti (!!) ja yritti juosta suoraan lempparilleen A:lle, mutta kova karjaisu pysäyttää huonokuuloisimmankin. Hypyillä teki vähän ihme pyöräytyksen itsekseen, mutta meni kuitenkin jees. Ja kepit! Aaa! Ne meni hyvin, haki oikeasta kohdasta sisään ja meni nätisti. Pari kertaa meni hermo ja lopetti omia aikojaan, mutta pääasiassa tosi mahtavasti. Putkelle juoksi päätä pahkaa, muuria vähän ihmetteli ja ensi kerralla hidasti ennen hyppyä, mutta muuta ongelmaa ei ollutkaan. A:lla kontaktit oli vähän haussa, kun kiire oli, mutta hienosti nekin meni kun vaati ne oikeasti eikä vaan sinne päin.

Vähän vähemmän räjähdysaltis oli neiti kuin yleensä. Liekö syy sitten lähestyvät juoksut vai kakkahätä, sillä ennen treeniä ei suostunut käymään, mutta niiden jälkeen oli jo kova kiire ;)

----

Kidalla tokoilin tiistaina, ja koira oli ihan kamala. Hösötti, temppuili, edisti, istui vinoon - kaikki meni väärin! Energiaa oli paljon, keskittymiskykyä ei yhtään. Aluksi leikittiin ja purettiin virtaa, mutta ehei, kun ei kiinnostanut. Alun temppuilun jälkeen tuli pari hyvää pätkää, ja siihen lopetettiin. Eilen sitten agitreeneistä palattuani ajattelin, että käyn ottamassa lyhyen treenin ja testaan, millainen mieli tänään. Muisteltiin samalla taas canicrossin saloja. Kida on kyllä todellakin oivaltanut, mitä kys. vyön kanssa tehdään. Heti innoissaan lähdössä kun huomaa minun laittavan vyön päälleni.

Juokseminen meni hyvin. Käskystä vetää kunnolla eteen, ja pysähtymiskäskystä pysähtyy. Palkkailin tietyin väliajoin ja pidin koiran tyytyväisenä. Juostu ei paljon, n. 5min ja oltiin kentällä (Kida oli käynyt tätä ennen kunnolla pallottelemassa Minnan kanssa kun olimme lähteneet Taran kanssa treeneihin) Tokotreeni oli ehkä 10min ja meni PALJON paremmin! Seuruu oli hyvää, vähän piti harjoitella vasemmalle kääntymistä imutuksella, oikealle meni mainiosti. Perusasento suora, työskentely tehokasta. Pari kertaa liikkeestä seis kun ennakoi perusasennon ja kerran liikkeestä maahan. Oli kiva! Juostiin vielä takaisin kotiin (loppukävelyt sai toki, eli ei ovelle asti pingottu) ja homma luisti hyvin. Pikku murkku osaa onneksi olla hieno tyttö : )

Illalla harjasin molemmat koirat kunnolla ja tuli kynnetkin taas leikattua. Kidan töpö vaihtaa karvaa urakalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.