sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Koko mätsärin toiseksi parhain!Tänään oli siis oman sueran järjestämät mätsärit, Nastolan koiraharrastajien siis. Menin sinne jo aamutuimaan laittamaan kehiä pystyyn ja olin ilmoittautumisissa ottamassa koiria Piritan kanssa. Kun homma oli saatu purkkiin, olikin samantien pentukehän vuoro, jossa oltiin Kidan kanssa ensimmäisessä parissa. Kidan viimeinen pentuluokka mätsäreissä! Kahden päivän päästä on nääs pirskeet luvassa.

Meni HYVIN! Seisoi kivasti, vaikka viimeksi oli vähän pöljä kun vaan kyyryili, nyt ei moisesta tietoakaan. Antoi tuomarin katsoa hampaat ja oli freesi. Juoksutus oli eritysihyvä, päästelin aika vauhdilla ja koira sai kunnolla venyttää askeltaan, ei edes laukalle nostanut. Saatiin punainen nauha ja tuomarilta hirmu paljon kehuja koiran liikkeestä. Punaisten kehässä sitten sama meno jatkui, hyvällä fiiliksellä, edelleen hyvällä ravilla, ja napsahti ykkössija! Ja jälleen kerran tuomari päivitteli Kidan mahtavaa ravia ja että jo senkin takia ykkössijan antoi meille. Hyvä tietää, ehkä meillä on mahdollisuus saada H KV:ssa liikkeen ansiosta!

Tara oli taas.. söhömpi. Energiaa oli, kun joutui autossa odottamaan ja sieltä suoraan kehään. Meni ja palloili miten sattui, mutta sai punaisen nauhan. Tuomari totesi, että vauhtia saisi olla vähän vähemmän.. :-D No, punaisten kehässä sama meno jatkui ja toivoin jo, että päästään pois söhläämästä. Päästiinkin, pun ei sij!

No BIS-kehässä alkoi Kida olla väsyneempi. Olisi pitänyt tajuta juottaa se, mutta kiireessä vaan pinkoilin. No, seisoi kuitenkin tosi hienosti, vaikka kiinnostus olikin vähän nolla, ja juoksi hyvin vähän hiljaisemmalla vauhdilla. Kun toinen tuomari kävi hiplaamassa, ei hän meinannut uskoa kun sanoin Kidan olevan vuoden vanha. "Miten se on näin lihaksikas!" Lopulta sitten tulos BIS2 (kuulin pentutuomarin kehuvan keskellä taas Kidan liikettä :-D)! Hienolle kyllä hävittiin, BIS1 oli 10-vuotias veteraanisnautseri, jota itsekin luulin kolmen vanhaksi! Älyttömän komea koira, onnittelut sinne päin!

Kida PUN BIS 2
Tara PUN ei sij


Loppuun vielä poseeraus vuoden aikana saatujen pystien kanssa!

2 kommenttia:

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.