tiistai 14. syyskuuta 2010

Läähätän ja läkähdyn..

...minä, omistaja. Koirat ei missään tapauksessa. Läkähtyisivätkin joskus!

Palasin tallilta jahka olin hoitanut normaalit rutiinit ja juoksuttanut Vapun (joka ei onnu enää, JES!) ja lähdin hetimiten juoksulenkille Kidan kanssa. Neitihän oli ihan menossa kun näki minun pukevan crossivyön ja hetkinen piti odotella, että töpinä rauhoittuisi. Alkuun neiti sai kulkea vapaana, kävi hoitamassa tarpeensa ja sitten hihna kiinni. Ehdin sanoa e--- kun koira jo sinkosi eteenpäin. Jestas mikä vauhti! Jestas mikä vetovoima! Sain juosta kintuillani minkä pääsin. Onneksi "pysähdy" ja "hidasta" käsky ovat hanskassa, niin emäntä saa lepotaukoja välillä..

Kun olin kotiutunut Kidan kanssa, nappasin heti Taran tilalle ja hölkkäämään uudestaan. Taran vauhti on kyllä niiin hidas Kidaan verrattuna, että lönköttely oli hyvää loppuverryttelyä minulle. Kunto on kyllä tollerilla huonontunut, eli juoksutreenejä todellakin oranssi pallero tarvitsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.