lauantai 25. syyskuuta 2010

Se saatanan murkkuikä

Kida murkkuilee oikein olan takaa. Tämä ihan ihmeellinen käytös on tuonut melkoisia hankaluuksia elämään, joita nyt kitketään olan takaa pois. Ajattelin listata nämä kaikki, jotta voin itsekin myöhemmin vertailla tilanteita.

1) Kontaktin puuttuminen. Kaikki kiinnostaa enemmän kuin omistaja. Jos namia ei ole, huomion saaminen esimerkiksi ohitustilanteessa vaatii melkoista mielikuvitusta. Meinaa kiskoa hihnassa varsinkin juuri ohituksissa. Näykki aiemmin, sen nyt lopettanut. Motivaatio tokoon 0, katsotaan mitä huomenna alkava kurssi tuo tullessaan.

2) Kiihtyminen ulosmenotilanteessa. Hirmuinen vonkuminen, pyöriminen ja hössötys. Olen usein laittanut koiran makkariin, laittanut kaiken valmiiksi, pistänyt valjaat makkarissa ja sitten menty ulos (ovella odotettu se hetki, että istuu hiljaa vinkumatta)

3) Järsiminen. Vaikka neiti liikkuu melkein enemmän kuin koskaan kiitos koirakavereiden, aina on tylsää. Alkanut järsiä sellaisiakin asioita, joihin ei ole ennen ikinä koskenut. Uhreja ovat olleet ystäväni kirja, Minnan laukku ja takki sekä sänkyni.

Tänään luvassa agilityä, siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.