torstai 25. marraskuuta 2010

Nyt menee paremmin

Tittidii! Kidan kanssa sujuu niin paljon parempi. Ehkä ikä olikin suuri tekijä, enkä olekaan ihan niin paska koiranomistaja! Mikä riemu!

Lenkeillä tuo menee kivasti. Nyt on tehty lenkkejä niinkin, että pikkuneiti menee kokonaan vapaana - eli myös ohitukset tehty irti (tai sitten otettu istumista katsekontaktilla tiensivussa aloillaan) tai heittämällä hihna kevyesti kaulalle mukamas pannaksi. Mahtavasti mennyt! Ei lähde irti edes muiden koirien luokse, katselee vain. Takaisin-tai tänne-käsky palauttaa neidin luokse ja on keksinyt, että katsetta hakemalla voikin saada palkaksi iloisen vapautuksen.

Ulosmeno on yhä äänekästä, mutta paljon hiljaisempaa aiempaan verrattuna. Olen myös palkkaamisen ottanut mukaan. Jos koira on aivan sekaisin ja häätö uhkaa metelin takia, pidän hetken kainalossa kanniskellen, ettei oma hermo napsahda. :D Muuten palkkailen hiljaisuudesta ja pyrin tekemään lähdöt mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti.

Vähän tuo on juoksujen myötä nirsoillut aamiaisnappuloista, mutta nyt on mennyt alas taas paremmin. Puolitin annoksen ja korvaan sen suuremmalla lihamäärällä. Raaka liha maistuu, vatsakaan ei mene enää sekaisin. Eilen kanankoipi oli suuri herkku ja sitä vartioitiin, mussutettiin ja kanniskeltiin onnesta soikeana.

Ei tämän suurempaa tänään, oli vain pakko riemuita!

PS. Ainiin! Neiti ei tuhoakaan enää oikeastaan mitään minun poissaollessani. Olkkariin ja keittiöön (sekä vessaan toki) on pääsy kielletty, ja puhdasta on ollut kun olen takaisin palannut.

1 kommentti:

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.