tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulunodotusta!

Tällainen kortti lähti kasvattajalle, joten tulkoon se blogiakin koristamaan kunniaksi joulun!

Jouluun ei ole kuin muutama hassu päivä! Sen kunniaksi päivitystä tästä päivästä ja vähän suunnitelmia. Kävin tänään Kidan, Taran ja Jetan kera valokuvauslenkillä: normaalia reittiä jäälle, jossa piskit saivat temmeltää ja sitten kotia kohti. 1½h viihdyimme ulkona, ja takaisin tullessa alkoi konkreettisesti tuntea, kuinka pakkanen on alkanut taas kiristymään. Mutta olipahan mukava lenkki ja kuvia tuli otettua, vielä kun jaksaisi muokata!

Kida on kyllä varsinainen lihaskimppu kohta leikkimisestä Jetan kanssa. En tajua, miten kaksikko jaksaa! Nytkin koko puolitoistatuntia meni hullusti spurttaillessa, painiessa, lumessa kieriessä, rällätessä ja riekkuessa. Hangessa juokseminen on parasta viihdettä. Hyvä kun tykkäävät, väsyttävät toinen toisensa ja ihmispuoli saa vain vihellellä taustalla lusmuillen. Tänään Tarakin intoutui jäällä ottamaan spurttia ja pientä painia paimenkaksikon kanssa. Niin se hyvä tuuli tarttuu.

Eilen käytiin crossailemassa Kidan kanssa, ja aina yhtä hyvin tuo menee. Ei valittamista. Vauhtia on niin paljon, ettei enempää voisi ollakaan ja riemu on korkealla kun näkeekin vetovyön. Mieluisaa puuhaa, joka kohottaa kuntoa ja tuhoaa mainiosti energiaa.

Nyt olen suunnitellut, että osallistun tokokisoihin Pornaisissa tammikuussa. Myös Helmikuussa olisi kisat, katsitaan niitä sitten. 16. päivän ryhmiksiin on Kida ilmoitettu, ja keväällä olisi myös mukavia agikisoja, jonne voisi suunnata Taran kanssa!

Jos sitä lähtisi vielä juoksuttamaan Vapun liinassa niin olisi "päivä pulkassa"!

1 kommentti:

  1. Ihana kuva. Ja jo etukäteis-onnea ja treeni-intoa kisoja varten ! Sekä ne Hyvät joulut sinne päin. :-)

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.