sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Tokotreeniä ja wnb-kuutamoratsastusta

Tokoiltiin taas eilen, kivasti tuli häiriötä Jetasta ja Johannasta ja eräästä ohikulkeneestä nuorukaisesta!

Kida oli liekeissä. Ensin koko lenkki vapaana, mentiin ostarin ohitse, ylitettiin autotie ja ihmisiä. Mahtava likka, haki kontaktia, seurasi kontaktilla. Ohituksissa meinasi lipsua, mutta parani muistutuksella. Jos meni liian kauas, palasi kutsusta, odotti sivulla lupaa ylittää tietä.. Mahtava likka! Jopa varisten perään kun tuo oli sinkoamassa, terävä kielto pysäytti hyökkäyksen ja palautti koiran takaisin luokse.

Itse treenatessa oli vire hyvä, joskin menimme kauemmaksi kun Jetan pallo kiinnosti omaa enemmän. Otettiin seuruupätkiä ja liikkeestä pysähdystä. Piti ihan pohjalta aloittaa käsimerkin avulla, mutta lopulta tuli kaksi oikein hienoa, itsenäistä jättöä. Luoksetulossa tuli ensin vinoon, toisella kerralla täysin oikein. Täyskäännös mennyt jakeluun hienosti. Paikkamakuu on vaikea, kaikki kiinnostaa ja meinaa nousta ylös ja piti ärähtää kerran, kun kyynerpäät nousivat ilmaan. Loppuajan makasi aloillaan hienosti, ja kävipä tilanne, että Kidaa lähestyi nuori poika jääkiekkokamojen kanssa. Poika ohitti Kidan mailoineen ja kasseineen n. metrin päästä, eikä likka hätkähtänytkään!

Himottaisi 23.1 tokoilut Hämeenlinnassa, saa nähdä........

-----

Illalla vielä koirien ja hevosen yhdistetty liikutus. Jälleen kaksi naista hevosen selkään, koirat huomioliiveissään vapaana juoksemaan ja otsalamppu kiinni kypärään. Hienosti onnistui lenkkeily lumisessa, pimeässä metsässä. Reitti oli hevoselle tuttu ja toimi autopilotilla lumisella reitillä ja naiset saivat keskittyä pohtimaan syntymäsyviä. Pari kertaa säpsähteli totutellessaan pimeään, mutta viimeinen laukkapätkäkin onnistui ilman yhtäkään sivuloikkaa tai epäilystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.