lauantai 29. tammikuuta 2011

Agility kivaa on!

Perjantaina vuokrattiin hallia. Mukana olin minä Taran ja Kidan kanssa, Johanna Jetan, Erika Remus-käppänen ja Viivi Leevi-valkkarin kanssa. Mukavat treenit, en jaksa yksityiskohtaisesti selittää, ylläolevat kuvat kertokoon tarpeeksi!

Kidan kanssa muutama 55cm hyppy, pientä radantynkää myös. Rengaskin oli mukana. Samoin putket. Meni kivasti, ei valittamista, vauhtia on, mutta kuuntelee ohjeet. Ennen radanpätkää otettiin keppejä, niissä hössötti, mutta muutama oikein kiva suoritus tuli ja niihin jätettiin. Kontaktit on mielessä hyvin, hienosti osaa ne ottaa ja odottaa. Keinua otettiin toista kertaa, oli hävyttömän hyvä, osasi ottaa kontaktit ja ei pelännyt alas laskeutuvaa puomia.

Taran kanssa loppuun vähän rataa, johon sisältyi myös keinu. Osaa hyvin, tajuaa kyllä, että se keinu painuu alas ja ottaa kontaktin hyvin. Kepeillä sääti kun oli energiaa, mutta sitten kun teki oikein niin erittäin hyvältä näytti. Kontaktit hyvin mielessä ja yhtä kiva ohjata kuin aina ennenkin.

----

Vapu sai ensi kertaa reen peräänsä perjantaina. En tiedä, onko tuolla koskaan moista ollut, mutta meni kyllä kuin vanha tekijä. Hyvin onnistuivat tiukemmatkin käännökset, sai liikkeelle hyvin ja tuntui tykkäävän hommasta kovastikin. Mutta mitä maailman hienoimmalta hevoselta voi odottaakaan kuin loistavaa käytöstä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.