sunnuntai 16. tammikuuta 2011

JUN-H

Se saatiin mitä mentiin hakemaan, ei tuollainen ruipelo parempaa tulosta voi koskaan saadakaan. Lahden ryhmikset siis olivat kyseessä, järjesti LKK ja tuomarina toimi Rainer Vuorinen. Arvostelu:

"Rodunomainen. Rungon mittasuhteet hyvät, mutta kevyt luusto vielä. Samoin aivan liian kapea pää. Hyvä purenta. Hyvin ilmavat korvat. Suora selkä. Hyvät kulmaukset. Kiinteät käpälät. Pentumaiset liikkeet."

Liikkeet oudoksuttivat, niitä kun on aina kehuttu maasta kattoon. Epäilen, että juoksutin liian flegmaattisesti, niin ei näyttänyt neiti parasta juoksemistaan, vaan mitäpä siitä. Käyttäytyi kehässä erittäin hyvin, seisoi kauniisti, ravasi ilman minkäänlaisia pomppimisia ja tuomaria ei väistänyt tai aristanut ollenkaan. Tuomari toivotti, että varmasti tulee hyvä toko-ja agilitykoira.

Paikanpäällä käyttäytyi ihan ok, alkuun muille koirille haukkui ja äyski paikkaa jännittäessään, loppuajasta ei sitten mitään. Häkissä lepäsi rentona ja hiljaa. Kun lähdettiin pois, kulki hihnassa erittäin hyvin, ei kiskonut muiden luo tai suuttunut vaikka vieraat koirat änkivät sen iholle.

Jetta ja Jetan veli Leevi pärjäsivät valkkarikehässä erittäin hyvin, onnittelut hienoille koirille. Samoin Remus-käppänälle ROP-tittelistä.

Siihen loppuikin sitten minun ja Kidan näyttelyura. Se tarvittava H on nyt saatu. Surullista.


6 kommenttia:

 1. Ei saa lannistua! Tiedä vielä mitä noin nuoresta koirasta tulee. Ja se on niin tuomaristakin kiinni! Onnittelut kuitenkin vielä täälläkin, nyt sitten vaan valioitumaan agissa ja tokossa ja missä lie vielä! :---D

  VastaaPoista
 2. Työlinjainen koira ei menesty näyttelyissä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Bortsukehässä ehkä voisi irrota jotain, jos olisi häntä, hyvinhän tuo sellaisesta menisi. Rainer Vuorista "parempaa" tuomaria ei työlinjaiselle löydä.

  VastaaPoista
 3. Taas missasin Kidan livenäkemisen, ootte aina ihan eri aikoihin päivästä hhöööhpöööh.
  No ainakin saitte sen H:n katsastettua. Minkä värinen nauha se edes onkaan nykyään... :'|

  VastaaPoista
 4. Okey, miepä yritin vaan tsempata. Aika kehnosti, mutta :'D Ja onneks noi näyttelyt ei oo se maailman tärkein asia!

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä täältäkin H:sta, vaikka se ei tainnut loppuen lopuks ihan tyydyttää sun mieltä. Mutta nyt katseet kohti agia ja tokoa, ja valioitumista niissä!
  Sä ja Kida olette agi tyyppejä, ja minä ja mun koirat näyttely tyyppejä, ja molemmat hyviä omilla osa alueillaan!

  Kyllä me Kidasta vielä kuullaan. Ja toki Tarasta!

  VastaaPoista
 6. Sori Viivi, oon vaan kyllästynyt kuulemaan tsemppausta nlypuolella, kun on täys fakta ettei me siel pärjätä. ;) Kiitos kuitenkin!

  Harmi vaan, mulla ei ole näyttelypiskiä ja sitten taas ai kamala miten koiran täytyy olla huono jos se ei näytelmissä menesty! Kun koirahan ei ole kaunis jos sille ei Sertejä irtoa. Plääh, kärjistän, mutta ärsyttää näyttelyihmisten katseet jos kehtaat tuoda työlinjaisen mestoille.

  VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.