torstai 6. tammikuuta 2011

Mätsärimeininkiä ja mainostamista

Tänään järjesti Kennelpiirin nuorisojaosto hyväntekeväisyysmätsärit Hollolan Kompassi-ostoskeskuksen parkkihallissa. Samassa paikassa olivat Kidan toiset mätsärit viime vuonna! Kyllä aika on rientänyt.
Tuomarina toimi Eeva Resko.

Koiria oli _paljon_. Isoissa taisi olla yli 60 koiraa, pennuissa oli jopa yli 100. Mutta siitä huolimatta mätsärit sujuivat erittäin hienosti ja kehät olivat suuret, eikä tilanpuutetta ilmennyt. Odiotustahan ilmeni ja lopulta mätsäreissä kului neljä tuntia. Onneksi oli kuitenkin mahtavaa seuraa niin tylsää ei todellakaan ollut! Tara ei tullut isojen kehään vaan meni ystäväni Kiian kanssa sennuhandleriin. Näin Taran esiintymistä pätkät ja näytti aivan helvetin hyvältä, Kiia pärjäsi mainiosti! Kuulemma alkoi noutajaneitiä vähän turhauttaa jossain vaiheessa ja yritti pössytellä omiaan, mutta kaksikko sijoittui mahtavasti luokan neljänsiksi! Hyvä, sillä harjoituskertoja ennen mätsäriä oli 0 ja tämä oli tosiaan kaksikon ensiesiintyminen.

Pitkän odotuksen jälkeen pääsimme kehään numerolla 49. Kida esiintyi hienosti ja päihitti parina olleen kultaisennoutajan, nuori koira oli hänkin. Eeva Resko oli erittäin hyvä tuomari, ja antoi tällaista palautetta Kidasta:
"Liikkeet ovat todella hyvät, kulkee yhdensuuntaisesti ja tasaisesti. Pää ja luusto saisivat olla vahvemmat ja rintakehä täyttyä, mutta muuten hyvännäköinen ja hyväkuntoinen koira. Kaunis karvapeite."

Punaisten luokassa emme enää sijoittuneet, seisominen oli mielenkiinnotonta, vaikka juoksikin nätisti. Mutta tyytyväinen olin myös australianeidin panoksesta! Lopussa vielä otin vähän tokoa mölyisessä hallissa eikä häiriötä Kida ottanut ohi kuljeskelevista koirista tai metelistä.

Ilmoitin Kidan nyt sitten Pornaisiin ALO-luokkaan 23. päivä tätä kuuta. Sitä jännittämään.. apua.

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Seuraavan kerran kun on SH, niin mä tahdon mennä Ta`an kanssa! Tapsa on mun vauva <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.