keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Joensuulaista shelttienergiaa! Lahdessa!

Mahtavuutta!
Laura saapui Joensuusta Minttu shetlantilaisensa kanssa luoksemme yökylään. Neitisheltti lähti tänään miehelään pääkaupunkiseudulle, ja onhan matka täältä Lahdesta määränpäähän huomattavasti lyhyempi kuin Pohjois-Karjalasta.

Erittäin kauniit tervehdyshaukut jaettiin tulokkaille, kun koiralaumamme saapui pihaan. Minttu vallan jäätyi äänekkäästä tervehdyksestä, enkä kyllä ihmettele! Ajattelin Kidan ottavan Mintun varauksella vastaan, mutta vielä mitä, australialainen suorastaan rakastui tulokkaaseen! Myöskään Laura ei aiheuttanut häiriötä, vaan Kida käyttäytyi kuin kyseessä olisi vuosien ajan tunnettu henkilö. Antoi rapsuttaa, istui vieressä, ei ujostellut ja pusuttelikin. Mintulle töpö heilui kokoajan ja leikkiä olisi kokoajan pitänyt, sisällä ja ulkona!

Myös Tara käyttäytyi erittäin hienosti! Aiemmin se on aina pöllyyttänyt Minttua, mutta ilmeisesti Kidan nouseminen hierarkiassa on rauhoittanut jukuripään dominoivaa luonnetta. Kertaakaan ei tolleri räyhännyt, antoi Mintun olla rauhassa, haisteli ja tervehti uteliaasti alkuun.

Tottakai kuvia tuli otettua _paljon_. Muutama esimerkki alapuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.