maanantai 28. helmikuuta 2011

Kuvia tupsahtaa kuin sieniä sateella!

Vaihteen vuoksi! Mutta näin mahtavilla ilmoilla on suorastaan pakko kuvata! Auringosta pitää ottaa kaikki ilo irti.
Kävimme kotilauman kanssa jäällä helmikuun lopun kunniaksi. Pikku autosession jälkeen koirat pääsivät riemuitsemaan jään lakeudesta, ja hauskaa tosiaan riittikin!Mukana myös vähän kurjempia uutisia. Vapusta ei täällä ole ollut pitkään aikaan juttua, ja siihen on syykin. Pitkän harkinnan jälkeen, pähkimisen, puimisen ja itkemisen päätteeksi päätin myydä parhaan ystäväni. Tähän löytyy monta syytä, joita en nyt ala listaamaan. Löysin Vapulle maailman parhaimmat ostajat, ja Vapu muuttaa uuteen kotiinsa 18.3. Onneksi saan käydä katsomassa tammakultaani koska vaan, ja yhteyttä uusien omistajien kanssa pidämme varmasti. Halleluja internet ja helppo yhteydenpito!

Koska menetys sattuu, on ollut helpompi päästää irti jo vähitellen. Esimerkiksi juuri jättämällä tarinat blogista. Tämänpäiväisestä minun on kuitenkin kerrottava. Aurinko paistaa, oon lämmin (vain pari hassua pakkastastetta) ja lähdimme maastoon. Korvat hörössä, innokkaana läpi lumihankien, kunnes pääsemme tielle, jolla ravasimme ja laukkasimme kunnolla. En voi kuvailla sitä onnentunnetta, minkä rakas tammani minulle aiheuttaa! Itkinkin, kun kaikki paha olo purkautui rakkaan, parhaan ystäväni seurassa. Tallissa seurasi lempeyttä, kauniita sanoja ja pusuja, ja hevonen lepuutti turpaansa koko ajan rintakehääni vasten, kuunteli ja sulki silmiään.

Rakastan hevostani niin valtavasti.


2 kommenttia:

  1. Inhottavaa :( Päätös oli varmasti raskas! Mahtavaa kuitenkin ettei Vapu häviä elämästäsi kokonaan :) <3

    VastaaPoista
  2. Raskas päätös kyllä... :-(

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.