keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Uusi ulkoasu!

Katsotaan, kuinka kauan tätä jaksan katsella.. hieman oli ongelmia otsikkokuvan leveyksien kanssa, mutta onneksi ongelmat on tehty selvitettäviksi.

Valjastöissä olen tehnyt kaulapantaa silmälläpitäen treenejä ja muita tapahtumia. Ajattelin, että puolikuristava nahkapanta olisi mainio kaveri juurikin tuollaisissa, joissa koira pitää olla kiinni, mutta se pitää pystyä vapauttamaan nopeasti tai hihnaa vaihtamaan. On tuo toisaalta lenkeilläkin mainio, jos joku tulee vastaan: Kida kun yleensä kul
kee vapaana, niin näppärästi kaulaan sujautettava panta on hyvä apulainen. Harva kun arvostaa vapaita ohituksia.

Alkuun ajattelin punaista nahkaa, mutta koska minulla _kaikki_ on p
unaista tai mustaa, päädyin sittenkin siniseen!


Aikaa jäi yli, niin tekaisin reippaana myös nahkahihnan. Hyvin yksinkertainen perus hihna, johon leikilläni liimasin muutaman bling bling-koristuksen. Eihän kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa!

Erika kävi Ruotsissa risteilemässä, ja muisti Taraakin, joka on Erikan ykköskoiratyttö. ;) Vannoutunut käppänäharrastaja on sulaa vahaa Tapsan katseen alla, ja voi miten Tara oli otettu, kun häntä muistettiin tuliaisella! Ruskea ruotsalaishirvi ei päässyt poseeraamaan uuden emäntänsä kanssa kuvaan, koska Tara aloitti rajut leikkinsä hetimiten ja kohta pehmo oli suolistettuna lattialla. Pää tyhjänä pumpulista, hernepussit kaivettuna mahasta (taisi Tara epäillä hirven kärsivän virtsakivistä ja päätti suorittaa pikaisesti välttämättömän, kirurgisen toimenpiteen?) sekä raaja ja toinen harvista revittynä. Kyllä pienen noutajan saa helposti onnelliseksi!

2 kommenttia:

  1. Hieno uusi ulkoasu..ja siis.. VAU tuo panta ja hihna!! Todella nättiä. Pitäsköhä iteki alkaa tekemään itse pantoja. Ei vaan ole välineitä. :D

    VastaaPoista
  2. Minä kiitän! Itsekin olen niin tohkeissani, kun koulussavaljaspajalla oli oikeasti välineet! Jos sitä ostaisi nahkaa ja pakolliset vermeet niin voisi saada jotain aikaiseksi, mutta KALLISTA on!

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.