perjantai 4. maaliskuuta 2011

Ärsytyksen jälkeinen parempi fiilis.

Heti kun olin purkanut ärsytystäni pikku ininäongelmaan liittyen, tuli parempi olo. Kun lähdimme illalla kauppaan, laitoimme Jetan ja Taran makuuhuoneeseen keskenään ja Kida jäi muualle kämppään (miinus keittiö) keskenään namipallon ja keittiössä soivan radion kanssa. Oli oikein mallikas suoritus rimpulalta. Ei meteliä kun palasimme takaisin, mihinkään ei oltu koskettu. Ainoa hassu juttu oli, että sohvan vieressä olevista pistorasioista oli irronnut niin modeemin kuin DSi:n latausjohto! Namipallo oli vierinyt piuhojen sekaan ja innokkaasti pyörittelevä koira oli sotkeentunut ja kiskaissut piuhat tykkänään irti seinästä. Aluksi pöyristelimme, miten se on voinut kiskoa ne varoen irti seinästä ja miksi, mutta sotkeentuminen kuullostaa vähän fiksummalta kertomukselta.

Kidasta on lähtenyt taas kaikki karvat! Pitäisi avata kukkaron nyörit ja liimata muutamalle setelille siivet ja käydä ostamassa nutrolin-ja megaderm-kuurit. Tarankin turkki tuntuu kuivalta karvanlähdön jälkeen. Jos on muitakin vinkkejä karvapeitteen parantamiseksi, niitä otetaan ilolla vastaan!

Olemme varasijalla 19.3 järjestettävään tokokokeeseen Hämeenlinnassa, saa nähdä pääsemmekö mukaan. Asikkalassakin olisi kilpailut maaliskuun lopulla, mutta se maneesi ympäristönä vähän mietityttää. Toisaalta paikka on tuttu mätsäreistä ja agilitystä, mutta asiaa pitää vähän miettiä. Olisi kiva hakea toivottavasti se viimeinen ykkönen ennen juoksujen pasahtamista.

Voisi tehdä suurempaa treenipäivitystä joku päivä, kun olisi reipas. Jos saisi kuvia ja videotakin näytille. Agilityäkin voisi lähteä taas pitkästä aikaa ottamaan radan merkeissä, sillä epikset olisi tiedossa huhtikuun alussa ja treenata täytyy ennen niitä.

4 kommenttia:

 1. Kennelrehulta saa sellasen vähän vajaa kilon purkin lohiöljyä 6 eurolla. Se on kylläkin pakastetavara mutta jos vaan pakastin löytyy niin se on ainakin meillä ollut hyvä =)

  VastaaPoista
 2. Kanamunia ja ihan perus rypsiöljyä, siinä on koiralle pelaavassa suhteessa rasvahappoja. :)

  VastaaPoista
 3. Lotta, kananmunia ja öljyä menee normisafkassa ja Niina, lohiöljykuurin annoin jo vastikään ilman tuloksia. 8( Syltän kohta jotain teollisia "näin kasvatat turkkisi" pillereitä!

  VastaaPoista
 4. Siis itsehän oon parhaimmillani tunkenu tolle lohiöljyä + nutrolinia + oluthiivatabletteja, joiden luvattiin edistävän myös turkinkasvua :'D Niitä sai ilmaisnäytteinä sellaisen kuukauden kuurin jostain nettikaupasta! Voin kyl sanoo että hais koira kuin rankkitynnyri aina jokailtaisen turkkitapletin jälkeen. Enkä voi edes väittää todistaneeni tehoa kovin tieteellisesti kun siinä oli nutrot ja muutkin seassa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.