maanantai 21. maaliskuuta 2011

Hurja käärme napattu kiinni Mukkulassa!

Sunnuntai-iltana 20.3.2011 löytyi Mukkulalaisesta makuuhuoneesta yllättävä löytö. Lattiaa siivonnut asukas nosti pyyhkeen, jonka sisältä löytyi hurjan suuri ja uhkaava käärme. Käärme otettiin heti talteen sille tehtyy uuteen, pienempään asuinterraarioon.

Tapsus sattui, kun perheen australianpaimenkoira oli kaatanut pöydällä olleen lasin. Sisältö, joka oli onneksi ihan vain tavallista vettä, levisi lattialle, ja omistaja heitti pyyhkeen imemään kosteuden itseensä. Myöhemmin omistajan kumppani nosti pyyhkeen lattialta, ja tätä seurasi hämmästynyt, vähän pelästynytkin huuto. Pyyhkeen seasta nimittäin tippui pahamaineinen kuristajakäärme, jonka rikostaustasta ei ole tietoa, mutta joka oli selvästi tullut esiin piilostaan juomaveden toivossa. Kyseessä on kuitenkin tunnetusti huippuherkästi karkaileva, selvästi paatunut eläin, joten asiaan suhtauduttiin vakavasti.

Mukkulalaiset voivat hengähtää rauhassa, sillä käärme sijoitettiin pienempään terraarioon ja kansi teipattiin tiiviisti varmistukseksi. Laatikko laitettiin lisäksi suuremman terraarion sisään, joka myös suljettiin huolellisesti painojen kanssa. Pakoturvallisuus on huippuluokkaa, eikä pahimmat murhamiehetkään ole saaneet yhtä tarkkaa paketointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.