keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

KEVÄT!

KEVÄT!
SE TULEE!

Lähdettiin jäälle, ja siellä tämän kevään lähestymisen huomasi. Lenkillä oli nimittäin KUUMA! Puolisentoistatuntia jäällä ja hiki virtasi. Koirilla oli hauskaa, varsinkin kun saimme vähän seuralaisiakin: Visa-kelpie ja sheltit Kuje ja Mino. Kida käyttäytyi erittäin sosiaalisesti! Se ihastui oitis Visaan ja olisi halunnut kovasti leikkiä herran kanssa, jonka suhtautuminen oli kuitenkin viileää. Muutamat spurtit paimenet ottivat, mutta muuten leikkimisestä Kida huolehti Jetan ja Taran kanssa. Myös Minoa Kida yritti kutsua leikin huumaan, mutta sheltti ei ihan lämmennyt nuoren likan touhotuksille.

Tarakin spurttaili alkulenkistä kuin nuoret likat, mutta tahti hyytyi kun pidemmälle talsittiin. Alkulenkistä saatiin kuitenkin nauraa lintukoiran vaistojen puhkeamiselle: jäällä oli paljon ihmisiä, ja myös hiihtäjiä valtavien surffileijojen kanssa. Vihreäsininen kapistus taivaalla oli selvästi suuri lintu siivet levitettyinä. Häntä pystyssä ja tärkeän näköisenä tolleri pinko kohti taivaanakkapetta, jääden välillä vain toljottamaan ylöspäin miettien, pitäisikö tuolle haukkua vai olla sittenkin ihan hiljaa.. Onneksi valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon.


Kida ♥ Visa


Huimaa takaa-ajoa!


Lentävä australialainen


Huimapäistä pinkomista


It takes two to tango?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.