tiistai 8. maaliskuuta 2011

Mainiota tokoilua ja yksinolotreeniä

Tuomion päivä koitti.
Puhelimeen eilen saapunut tekstiviesti kertoi, että paketti on postissa.
Niin se tilaus saapui: haukunestopanta saapui talouteen!

En ole koskaan oikein tiennyt, mitä ajatella tuollaisesta kapistuksesta, mutta nyt nostan kyllä peukkua. Panta huolehtii sen, että se ilmoittaa kovan äänen olevan huono juttu, ja itse voin antaa huomiota vain hyvälle asialle eli hiljaisuudelle!

Aloitin pantakokeilun Taran kanssa, joka on keksinyt typerän tavan haukkua aamuyöllä, kun lehti kilahtaa postiluukusta. Johannan mukaan Tara oli päästänyt haukahduksen, mutta samantien panta tähtäsi suihkauksen ja ääntely loppui siihen. Tolleri on varsin oppivainen: tänään päivällä sen teki kovasti mieli haukkua ulkoa kuuluville lasten äänille, mutta tyytyikin pitämään hassun kuuloista urinaa.

Kida tajusi myös, että jo riittää. Lenkille lähtiessä se sai kovasta äänelystä suihkaukset, ja heti kyllä tajusi pitää kuonoaan soukemmalla. Lihapullalla ja äänellä palkkailinkin hiljaisuudesta äärimäisen ylpeänä. Vielä suurempaa ylpeydenaihetta antoi yksinoloharjoitus! Laitoin Kidan makuuhuoneeseen ja neiti piti pienen haukahduksen, loppuajan oli hiljaa. Oli huoneessa n. 10 minuuttia, kävin palkkaamassa ja sitten sai olla tovin lisää. Ei ääntäkään. Hurjasti kehuja paimen ansaitsi päästessään muiden luokse!

--------

Häiriöksi Jetan harjoituksille otin Kidan kanssa tänään pikkuisen seuruuta ja paikkamakuuta. Paikkamakuu lähinnä muodon vuoksi, jotta Jetta sai porukkatreeniä. Pitäisi alkaa harjoittelemaan näkösuojassa AVOa silmälläpitäen..

Kuitenkin, seuruu oli kivaa. Palkkailin kontakteista ja siitä, kun liikkeen pysähtyessä kävi hienosti perusasentoon. Käännökset vasemmalle jees, samoin oikealle ja täyskäännös hyvä. Takapuoltaan käyttää kyllä hienosti, näki kuinka osaa ohjata takapäätään hakeutuessaan sivulle.

Eteentuloa harjoiteltiin myös toista kertaa kunnolla, ja on keksinyt kyllä, mitä sillä haetaan takaa. Välillä menee vähän vinoon, mutta pääsääntöisesti suorassa tosi hienosti lähelle.

--------

Saimme talouteen myös uuden toverin! Tilaaviemätön, hiljainen ja vähän vaativa otus on lajiltaan käärme. Koska blogiani voi lukea muutama fobiasta kärsivä, en laita kuvaa tämän postauksen loppuun! Ylhäällä olevasta "Taustajoukot"-sivusta voi kuitenkin lukea uuden Häjyksi nimitetyn käärmeen tiedot. Herra on rescue-tapaus, ja pääsi viettelmään leppoisan auvoisaa loppuelämää hoiviini Kuplan kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.