perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tiistaina se alkaa!

"Heei nyt kaikki liput salkoon!"
Pitkän, pitkän tokotäytteisen agitauon päätteeksi laitoin kyselyä treenipaikasta. Sellainenhan irtosi liiankin helposti - asiaan varmasti vaikutti se, että minä olen Taran kanssa lisenssiä vaille menossa ensimmäisiin kilpailuihin ja Kidakin on ikäisekseen varsin hyvässä vaiheessa agiurallaan. Tiistaina suuntaamme siis agilitytreeneihin tutustumaan uuteen porukkaan ja katsomaan, kuinka paljon sähläystä on luvassa pitkän tauon päätteeksi. Kida ei olekaan koskaan ollut valvovan silmän alla, niin saatan mennä duracellpaimenen kanssa solmuun n. sata ja yksi kertaa. Varmasti video-ja kuvamateriaalia on luvassa, lahjon erään rakkaan ihmisen kiikaroimaan suorituksiamme silloin tällöin kamera kourassa.

---

Ruokintaan on tullut hieman muutoksia. Koska Kida on pudottanut karvaansa ihan kovalla kädellä ja näyttää tällä hetkellä kynityltä kanankoivelta, piti ruokintaan tehdä pikkuisia muutoksia:

Aamu: 2-2½dl BritCare Adult medium breed nappulaa, 1/4tl biotiinijauhetta, mahdollisesti piimää
Ilta: 200-250g sian-kanan-tai naudanlihaa tai kalaa, jos lihaa on vähemmän/ei ollenkaan, korvataan nappulalla. Sekaan mahdollisesti pikku tilkka öljyä.

Tara jatkaa melkoisen samalla linjalla, mutta saa sekin biotiinin aamuisin. Ostin sen verran ison purnukan, että riittää koko laumalle hyväksi aikaa!

---

Olimme varasijalla 19.3 järjestettäviin tokokisoihin Hämeenlinnassa, mutta vielä ei ole kuulunut, pääsemmekö mukaan. Emme varmaan. Pitäisi viimeinen ykkönen käydä hakemassa, joten täytyneepä katsoa jos saisi ilmoitettua paimenen kokeeseen ennen juoksuja. Juoksujen ajan olisi hyvä treenailla sitten AVO-tehtävien merkeissä.

1 kommentti:

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.