maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tok tok tokoti tok, kun ei muutakaan elämää oo~!

Joo. Me taas treenattiin. Yllättävää? Oikeasti.

Katso parempilaatuinen ja isompi video täällä.

Olen huomannut, että seuruun ottaminen ensimmäisenä tehtävänä on ihan turhaa neitipaimenen kanssa. Liikaa virtaa, jonka se purkaa ihan muuhun kuin keskittymiseen. Olenkin aloittanut treenit pallottelemalla ja luoksetuloilla, niin sitten seuruut ovat erittäin kivaa katseltavaa ja kontakti on hienoa. Luoksetuloissa on vähän parantamisen varaa: koska olen alkanut opettaa, että sivulle tullaan takaa kiertäen, on luoksetulot hidastuneet. Pitää pistää lisää vauhtia, koska sivulletulo on nykyisin jo aika hienoa, ei jää enää vinoon.

Jättävät liikkeet on kivoja, ei valittamista. Eikä niistä sen enempää.

Isompi ja parempilaatuinen video täällä.

Namialustalla luoksetulon pysähtyminen on mennyt hyvin mieleen. Ainoa miinus on vauhti, joka tulee tuon tekniikan yhteydessä. Pitää ottaa lisää matkaa ja innostaa enemmän juoksemaan, niin eiköhän tästä kympin arvoinen suoritus tule.
Kapulaan neiti on myös tottunut hyvin, sopivaa videomateriaalia ei vaan tempuista ollut. Myöskin eteentule on parantunut paljon! Kida on sellainen, että sille pitää antaa haudutteluaikaa uuden asian kanssa, ja tämän tauon aikana temppu onkin melkein jo opittu. Niin kävi eteentulonkin kanssa ilman suurempia haasteita. Vielä kun kapulaa osattaisiin pitää siinä edessä ilman hypähdystä taaksepäin, kun kapula on otettu pois suusta.

Ja tekaisinhan minä iloisuuksissani temppuvideonkin Kidan karvattomuuden kunniaksi!

Isompi ja parempilaatuinen versio täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.