perjantai 25. maaliskuuta 2011

Turhanpäiväinen "minä haluan päivittää"-postaus.

Kida kertoo suureen ääneen, että häntä pissattaa ja hän haluaa ulos. Ja emäntä kehtaa vielä kiusata asialla.

Kävin tänään Kidan ja Taran kanssa koirapuistossa. Vastoin odotuksiani Kida juoksi innosta pinkeänä puistoon, joka oli - tottakai- typötyhjä. No ei mitään, tapoimme aikaa aitojen sisällä, tehtiin tyhmiä temppuja ja odoteltiin, ja lopulta parivuotias westie-herra saapui puistoon. Alku oli hieman jäätävää, Kida ja Tara nuuskuttivat tulokasta, Kida alkuun vähän isotteli. Sitten jää suli, ja hellästi paimen leikki itseään pienemmän kaverin kanssa.

Lopulta puistoon alkoi valua selvästi enemmän porukkaa, ja Kidakin alkoi muistaa huonot tuntemukset puistoilusta ja hyökkivistä koirista. Hyvin varovasti tarkkaili muita, kävi nuuskimassa ja kierteli, mutta leikkiin ei enää uskaltanut. Lähti kuitenkin kauemmas minusta ja tutkaili, niin ihan hyvä kokemus saatiin puistoilusta aikaiseksi.

Taraan ihastui vallan eräs bassettimikälie-pötkylä, ja tämä koira seurasikin Taraa kuin hai laivaa. Noutajan äänekkäät torjumisyritykset uros otti leikkinä, ja sillä oli hurrrjan kivaa Taran kustannuksella! Joutuipahan neitikin pinkomaan hullun ihailijan takia.

Kivasti molemmat väsähtivät, vaikka mitään rankkaa ei tapahtunutkaan. Koko tapaus taisi olla niin jännittävää pitkästä aikaa. Seuraavaksi ajattelin opettaa Kidalle jotain tylsiä temppuja, ja Tarallekin jos noutajaneiti osoittautuu mestarikeksijäksi.

5 kommenttia:

 1. Ihana Kida! Täällä vähän noi kaksi hönöpäätä on ihmeissään "äiti hei, joku ihan varmasti vinkuu jossain!!?!?!?!" :-D En voi käsittää, että teidän tolleri pysyy noin aloillaan!?

  VastaaPoista
 2. Aivan lutunen ! :D Päänkääntelystä tulee mieleen Wiima ja tuosta vinkumisesta Gini.. "Mamma eksäjo tajuu mä haluun pissalleeee?" :D

  VastaaPoista
 3. Jey, Tara on iisinakki. ;) Se on vaan HUOH, kun Kida säätää, pysyy kauempana ja odottaa, että hänet kutsutaan ja laitetaan panta/valjaat. Ei päästä ääntäkään ja on sellainen superhieno.

  Jossu, yleensä tuo on niiiiin rasittavaa, mutta toisinaan ei voi kuin hihitellä, kun toinen niin vakavana yrittää selittää, että ulos on PÄÄSTÄVÄ! :D

  VastaaPoista
 4. Koirilla on kyllä ihania tapoja ilmaista itseään :) Niinkuin Ginillä on tapana hädän iskiessä joko vinkua ovella tai sitten jos makoilen sängyllä niin työntää päänsä sängyn päälle ja tuijottaa suoraan silmiin ilmeellä "voisitsä kiltisti päästää mut ulos jooko?" Siitä pitäis saada joskus kuva :D Wiimasta tietää että on kusihätä kun se ei juokse pantaa tai remmiä karkuun niinkuin nykyään on tapana... :D On siinäki hiski..

  VastaaPoista
 5. Ihana Wiima. :D Tara harrastaa myös tuota "pää lasketaan sängyn reunalle ja tuijotetaan kärsivästi"-taktiikkaa. Siihen lisätään surullinen, hiljainen, pitkä "piiiip" niin jo luulis tehoavan!

  VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.