sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa!

Kevät toi mukanaan pienenmoisen ulkoasunmuutoksen. En kylläkään ole tyytyväinen tähän, mutta koska piti äkkiä saada talvilook pois tieltä, väsäsin tällaisen nopean sotkun korvaamaan. Teen paremman sitten ajan kanssa, mikäli jokin idea potkaisee päähän..

Me tokoiltiin tänään, ja ystäväni Pilvi tuli ystävällisesti kuvaamaan, joten kuvamateriaalia luvassa myöhemmin! Lämmintä oli, melkein 20 astetta ja koiralla mahtava vire!
Seuraaminen on niin iloa nykyään. Mahtava kontakti, etenee oikeassa kohdassa, pysähdykset, käännökset, kaikki ok. Kontakti pysyy pitkälläkin seuruulla kivasti ja meno näyttää hyvältä. Kiitokset naksuttimelle.
Liikkeestä maahanmeno on hyvä ja varma. 10.
Liikkeestä pysähtyminen pissi vähän, kun otin loppuun ja mielenkiinto alkoi olla väsymyksen puolella. Otti Johannan Jetalle antamista käskyistä häiriötä ja otti vähän kääntyviä askelia, kun kävelin koiran ohitse. Itse pysähtyminen onnistui kyllä, kääntyi vaan vähän kohti, kun menin taakse. Pari uusintaa ennen täydellistä onnistumista.
Luoksetulossa ei ongelmia.
Nouto on aika hyvässä tilassa! Hakee hyvin, tuo eteen kivasti (vähän tiiviimmäksi saa kyllä vielä opetella) ja hienosti käyttää takapäätään siirtyessään käskystä sivulle. Tarvittaisiin videomateriaalia todistamaan, että on me asioita opeteltu, ja eiköhän sellaista lähitulevaisuudessa ole tulossa.
Luoksetulon pysähtymistä harjoitellaan. Vielä on epävarma ja vähän hidas, mutta keksinyt jo mikä tehtävässä on ideana.
Kaukokäskyt erittäin ok. Hieno Kida!

Kyllä on ilo, kun saa työskennellä lämpimässä auringonpaisteessa! Koirat ottavat ilon irti myös vieressä virtaavasta, tulvivasta ojasta. Tara (ja Jetta!) tykkäävät fiilistellä vedessä enemmän, mutta pikku kannustuksella mulskahteli Kidakin ojaan uimaan ja viilentymään. Yleensä neiti tykkää loikkia mahdollisimman pitkälle, jottei joutuisi kastumaan, mutta tänään ui ihan kunnolla. Ja hienosti toimi takapääkin!

Tara myös tokoili hetken kanssani, vähän sivua, seuruuta ja luoksetulo. Tara nyt on Tara, mutta on edistystä tapahtunut! Seuraa vähän takana, mutta kuitenkin pitää kontaktia ja kulkee pätkiä hyppelehtimättä. Sivulle tulee, vinoon kylläkin, mutta nyt jo tulee eikä istu kahden metrin päässä. Luoksetulossa malttaa odottaa, käsiavuin neuvon sitten vaan oikealle paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.