sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kilpauutisia

Mikäli Kidan juoksut pidättäytyvät vielä toukokuun ajan, on aikomuksena suunnata hakemaan (toivottavasti!) viimeistä ALOykköstä Jokelaan 9.5!
Sitten pidetäänkin taukoa ja treenataan kesän/syksyn AVO-luokkiin!

Taran kanssa agiliitämään mennään virallisesti viimeistään kesällä. Jos intoudutaan (tai saadaan keinu varmaksi ja omistaja tarpeeksi itsevarmaksi) niin aikaisemmin. Ei stressiä, minulle tämä itse treenaaminen ja oivaltaminen on niin antoisaa, että kisoihin turha säätämään meneminen ei ole kiireellinen. Ensin asiat varmoiksi kotikentällä, sitten kisapaikalla. Kidan kanssa katsellaan ageja varmaan loppukesästä.

Mätsäreitäkin on tulossa! Keskiviikkona 20.4 suunnataan Jokimaalle, kaikki muu on vielä avoinna. Toukokuussa/kesäkuun alussa suuntaamme Joensuuhun, ja tarkoitus olisi täälläkin jonkinmoisia kisakenttiä valloittaa, jos juoksut eivät ole silloin päällä. Näyttelytilanne oletetusti on huono, mutta kesällä ajattelin Taran ilmoittaa ryhmikseen Vantaalle, Kida pääsee marraskuussa aussie-erkkariin.

Kesän kohokohtana on myös roturace, jonne Kida lähtee australialaisia edustamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.