keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Agility x 2 ja astetta hienompaa tokoilua

Kidapostaus! ♥


Aloitetaan nyt supercoolilla tokolesotuksella, niin kaikki voi sulkea tämän päivityksen, kun alkaa tympiä tämmöinen. On tuolla muutakin materiaalia lopussa, lukekaa pliis loppuun asti!

Hollolassa oli Hollolan tokotiimin järkkäämä tokoepis, ja mentiin ALOn. Alkuun ajattelin AVOa, mutta koska kuun lopussa olisi viimeinen ALO, jossa sijoittuminen olisi enemmän kuin ihanaa, niin ajattelin tauon jälkeiseksi muistinv irkistykseksi käydä vähän pyörähtämässä. Eipä mitään, viimeminuuteilla ilmo sinne ja odottamaan omaa vuoroa. Alkuun Kida oli turhankin energinen ja piippaili, mutta pian rauhoittui kisapaikalla ja torkkui pää sylissäni. Muutaman kerran heitti selälleenkin rapsutusten toivossa. Eipä ota turhaa stressiä tämä neiti vieraasta kisapaikasta!

Tuomarina toimi Arja Heiskanen, ja numerot näyttivät tältä:

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 9½ - Meni hienosti käskystä maahan, sitten olin sanomassa "odota" ja Kida jotenkin ajatteli, että hänen pitää nousta ylös. Muuten oli kyllä hyvin, vaikutti vähän levottomalta (varsinkin kun eräs bortsu oli kokoajan käymässä leikittämään Kidan vieressä makaavaa collieta ja mietin, koska se koira ampaisee Kidankin luokse..) mutta hienosti pysyi, eikä ennakoinut sivua.
Seuraaminen kytkettynä 9½ - Vähän vilkuili Johannan ja Jetan perään.
Seuraaminen taluttimetta 8½ - Yksi kaartuminen kauemmas minusta, kun kyyläsi edellämainittua parivaljakkoa, mutta muuten aika bueno.
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 9½ - En tiedä, mikä vei puoli pistettä. Harmi, kun kukaan ei kuvannut, olisi kiva tietää.
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10


ALO1 190,5p. tulos 2/16!!!


SUPER. Näillä eväillä kokeeseen loppukuusta.

Käytiin myös viime lauantaina (14.5) agsaamassa yksinään hallilla. Lämpäykseksi kehonkielen treeniä, pujottelua ilman suullisia apuja. Alkuun jyräsi vaan suoraan, mutta aiai miten hienoa tuli, kun molemmat saimme hommasta otteen. Katso video TÄSTÄ. Otettiin myös kauko-ohjausta esteellä, siitä video TÄÄLLÄ.

Sitten vähän estekiertoa ja muuta pikku ohjausta, ihan kivasti meni, alkuun oli turhan isot kaarrokset.

Puomi jännitti alkuun, mutta heti toisella kerralla pinkoi ilman huolen häivää. Kontaktit oli ok, tosi juuri se suoritus mikä kuvattiin videolle oli vähän epäonnistuneempi, mutta. Video TÄÄLLÄ.


Tarapostaus! ♥ (kirjoitettu 10.5.)


Kidalla oli yhä juoksut (ensi viikolla neiti pääsee hurvittelemaan!) ja Jettakin jäi pois treeneistä vatsavaivojen takia, niin Tara pääsi yksin bilettämään Asikkalaan maneesille. Sitä ennen kävimme vielä pyörähtämässä Johannan vanhemmilla, ja noutaja sai paistatella perheen rotikkaherran suosiossa. Tara oli.. Tara, aina niin kovin kotonaan vieraissa paikoissa ja sana "vieraskoreus" on tyystin tuntematon. Samanlainen jääräpäinen pieni sika oli kylässä kuin on kotonakin. Hehe, noutajat.

Agsatreeneissä olin tosi tyytyväinen pienen oranssin panostukseen! Ohjaaja oli minulle uusi, ja tykästyin kyllä kympillä. Oli mahtavat, hyvin erilaiset agsatreenit, joissa keskityttiin kehonhallintaan!

Ensin tällainen pikku radanpoikanen. Koira jätettiin hyppyjen taakse, ja itse tultiin ensimmäisen putken puoleenväliin ottamaan koiraa vastaan. Taralle tehtävä oli helppo nakki, vaikka käytinkin kehoani aika suppeasti. Neloseen meni vähän nihkeästi, irtoamista pitää treenata oranssin kanssa, se on alkanut lipsumaan!

Sitten pujottelu. Laitettiin neljä estetolppaa, jotka koiran piti pujotella ilman ääniapuja. Alkuun jyrättiin vaan suoraan, mutta kun sain otetta hommaan, niin tulipa hienoa jälkeä. Kepit meni erittäin superisti, ja otettiin kaukokäskynä myös hyppyä pujottelun merkeissä. Pari supersuoritusta, sitten alkoi jo väsyttämään ja ote lipsui. Oli kyllä niin hienoa kuitenkin. Videota Johanna kuvasi mahtavasti, pitääpä laittaa tänne sitä kun jaksan muokata joskusviimein.

2 kommenttia:

  1. Hienostihan se meni Kidan kanssa! Onnea!

    VastaaPoista
  2. HYVÄKIDAAA! Viimeinen ykkönen ja luokkavoitto hakemaan sit virallisista. JA Aksatara on huippu.

    VastaaPoista

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.