maanantai 9. toukokuuta 2011

uu ii äm aa aa än!

Kun allekirjoittaneen päivän suunnitelmat peruuntuivat äkisti, oli aika ottaa ilo irti nätistä päivästä koirien kanssa. Lähdettiin pitkälle lenkille fiilistelemään.

Alkuun mentiin ihan peltoa pitkin metsään, jossa räpsin muutamat otokset neitokaisista. Enemmän kyllä kuvasin itse metsää erääseen keskusteluun, jossa piti laittaa kuvia lenkkimaastoista.


 Tara sanoo, ettei tosiaan tunne noita kahta.


Metsästä suunnattiin sitten koirien uimarannalle. Miten ihana onkaan järven tuoksu nyt, kun jäät ovat vihdoin sulaneet ja kesä koputtelee nurkalla.Kuten arvata saattaa, the vesipeto Jetta juoksi oitis jorpakkoon ja Tara pinkaisi etsimään leikkiin soveltuvaa keppiä. Kida suhtautui järveen vähän hillitymmin, vaan kohta sekin kömpi käsipohjaa rantavedessä. Koirat vaikuttivat niin tyytyväisiltä vedessä, että uskaltauduin uhmaamaan järven kylmyyttä ja heitin niille keppiä parit kerrat. Kyllä likat tykkäsivät ensiuinnista!Jotenkin auringossa silmiään siristelevät koirat eivät olleet lainkaan kuvauksellisia tänään. Tarakin keskittyi lähinnä fiilistelemään keppiään niin materiaali jäi hieman vajaaksi.
Menimme sitten hieman eri metsäreittiä kotiin (ja tämä reitti menikin erään kerrostalon pihaan ja sitten rämmittiin mielikuvituspolkua metsän läpi takaisin tielle 8D) ja pelloilla paimenlikat saivat vielä valtavat juoksuhepulit. Tara keskittyi tämän aikaa kierimään nurmikolla. Ei voinut kuin hihitellä itsekseen näkyä katsellessa kauempana: yksi selällään, tassujeen huitova, fiilistelevä noutaja ja kaksi päättömänä kikseissään juoksevaa paimenkoiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.