tiistai 7. kesäkuuta 2011

Agsnaps

Lauantaina käytiin illalla treenaamassa. Olipahan väsynyttä touhua! Vettä kului runsaasti ja kielet hipoivat maneesin pohjaa. Hyvät treenit silti oli.

Pöytää kokeilin molempien kanssa, oli oikein bueno. Kida tykkäsi tehtävästä niin paljon, että kesken toisen harjoituksen juoksi vaan ilman kontrollia pöydälle napittamaan. "No tätähän me äsken tehtiin!"


Uljaan uhkea tekemäni hellepäivän rata. Kepit oli vielä kolmosen takana, että keinulta otettiin neloshyppy esteenä numero 11, sitten takaakierto kolmoselta esteeksi numero 12, ja kepit viimeisenä.

Tara oli liekeissä, ja osasi kivasti käydä tankkaamassa vettä, kun olo tuntui tukalalta. Eteen-harjoitusta otettiin kolmella hypyllä ja putkella, se vaati hieman hiomista, mutta pallopalkalla mikä tahansa onnistuu. Viimeinen irtoaminen olikin sitten kaunista. Mitään ongelmia neidin kanssa ei ollut, hieman ylimääräistä virtaa oli, kun treenikertoja jäänyt väliin juoksujen takia, mutta selvisimme molemmat hengissä ulos maneesista.

Kida oli väsympi. Kepeillä se haahuili taas hitaana ja epävarmana, kuin ei olisi koskaan niitä tehnytkään. Harjoitusta vaan lisää ja lisää, tänään onneksi taas treenit. Renkaan meni joka kerta oikein, ei alitellu! Eteen-irtoaminen niin parasta A-laatua, etytä ylpeä saa olla, mutta sitä onkin muksusta asti paimenen kanssa opeteltu. Radalla ei ongelmia. Keinulla sössi kerran ja säikähti rämäytystä aika tavalla, sitten oltiin kerta epävarmoja, kunnes positiivisen palautteen myötä uskalsi taas. Onneksi.

Tättärää, meillä on laiskasta menosta videomateriaalia!

1 kommentti:

Kiitos, kun päätit kommentoida blogiini! Kommenttienvalvonta on käynnissä, jotta yksikään kommentti ei jäisi huomioimatta. Kaikki kommentit luetaan ja pyrin vastaamaan jokaiseen.